Βίντεο: «Πόλεμος» έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες

Περισσότερα από 2.000 άτομα έκαναν πορεία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Τύμπανα, ύμνοι και συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, αλλά και του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη
Πάνω απο 2.000 διαδηλωτές έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών καταλήγοντας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και υπολογίζεται ότι σε αυτή συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι των Σερρών οι οποίοι διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα μέτρα ασφάλειας χαρακτηρίζονται πρωτόγνωρα για την πόλη καθώς στο κέντρο της και δη στη πλατεία Εμπορίου, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ακροβολιστεί δεκάδες αστυνομικοί καθώς και μια διμοιρία των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ηχούν τύμπανα, το συγκεντρωμένο πλήθος ανεμίζει Ελληνικές σημαίες τραγουδώντας τον ύμνο της Μακεδονίας, ενώ ορισμένοι διαδηλωτές ανάβουν καπνογόνα και ταυτόχρονα ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του Σερραίου υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

protothema.gr

The post Βίντεο: «Πόλεμος» έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή