Ξεκίνησαν οι έρευνες των δυτών στη Λίμνη Στράτου όπου έπεσε το όχημα της αγνοούμενης.Βίντεο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξεκίνησαν οι έρευνες στην τεχνητή λίμνη Στράτου από την πλευρά της Σπολάιτας για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο φαινεται να έπεσε χθες το μεσημέρι στα νερά της λίμνης .Το μεσημέρι της Τρίτης πυροσβέστες εντόπισαν συντρίμμια που παραπέμπουν στο όχημα της 35χρονης και κηλίδες καυσίμου στην επιφάνεια του νερού. Το ενδεχόμενο λοιπόν το όχημα να έχει πέσει στη λίμνη είναι το πιθανότερο και για το λόγο αυτό κλήθηκαν δύτες της 6ης ΕΜΑΚ. Το βάθος σε αυτό το σημείο της λίμνης είναι περίπου 18 μέτρα.

Πριν λίγη ώρα «έπεσε» στα νερά της τεχνητής λίμνης βάρκα με άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και δύτες . Στο σημείο ως επικεφαλής των ερευνών βρίσκεται ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος , ο διοικητής των Π.Υ. του νομού Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας , ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

The post Ξεκίνησαν οι έρευνες των δυτών στη Λίμνη Στράτου όπου έπεσε το όχημα της αγνοούμενης.Βίντεο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή