Αυτοί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη – «βόμβα» Ταουξή

Ειρήνη Λαγούδη: Καταρρίπτεται πλήρως το άλλοθι του βασικού υπόπτου – «Θα πω το ονοματεπώνυμο του δολοφόνου αν με φτάσουν στα άκρα», διαμηνύει ο δικηγόρος της οικογένειας

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που το μισοκαμένο πτώμα της βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας τον Ιανουάριο του 2018.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής μίλησε στο Newsbomb.gr αποκαλύπτωντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι Αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της 44χρονης μητέρας και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε τηνΕιρήνη Λαγούδη, ο κ. Ταουξής επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης, τον άνθρωπο που γνώριζε πολύ καλά η 44χρονη και ήταν πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως το άτομο αυτό, στενότατος φίλος της Ειρήνης, έχει κληθεί να καταθέσει πάρα πολλές φορές για την υπόθεση, ωστόσο, ο ίδιος προβάλει ως άλλοθι το γεγονός ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν εκτός Αγρινίου. Σύμφωνα ωστόσο με τον κ. Ταουξή, το συγκεκριμένο άλλοθι – όπως και πολλά άλλα που έχει προβάλει το συγκεκριμένο πρόσωπο – έχουν καταπέσει πλήρως.

«Ξέρω ποιος ή ποιοι έβγαλαν την Ειρήνη από τη μέση. Περιμένω από την ανακρίτρια να προχωρήσει τη διαδικασία και να αποκαλυφθούν οι ένοχοι. Δεν καταλαβαίνω αυτή την καθυστέρηση από την πλευρά της ανακρίτριας. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να καλέσει τους βασικούς υπόπτους σε απολογία, διαφορετικά, αν με φτάσουν στα άκρα θα αποκαλύψω εγώ ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», διαμηνύει ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Δείτε περισσσότερα στο newsbomb.gr

Βασίλης Σκουλαράκος

The post Αυτοί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη – «βόμβα» Ταουξή appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή