Αυτό το Smartphone μπορεί να πλυθεί με νερό και σαπούνι (Βίντεο)

Αυτό το Smartphone μπορεί να πλυθεί με νερό και σαπούνι (Βίντεο)

Ένας από τους βασικούς, χαρακτηριστικότερους, κανόνες της χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών είναι, ως γνωστό, να…τις κρατάμε μακριά από το νερό! Ωστόσο η τεχνολογία εξελίσσεται συνέχεια, και εδώ και καιρό κυκλοφορούν ιδιαίτερα ανθεκτικές συσκευές, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν στις κακουχίες- ωστόσο απευθύνονται κυρίως σε χρήστες με «ειδικές» απαιτήσεις.

Το Kyocera rafre, που παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία την Πέμπτη, φαίνεται ότι απευθύνεται σε πιο ευρύ κοινό, που απλά θέλει να μπορεί να καθαρίζει το κινητό του: Όπως φαίνεται και σε βίντεο, δεν είναι απλά water resistant, αλλά μπορεί να αντέχει και το ζεστό νερό με σαπούνι, ενώ είναι δυνατή η χρήση της οθόνης αφής του με βρεγμένα χέρια ή γάντια.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, είναι μάλλον ένα «entry level» τηλέφωνο, με οθόνη 5 ιντσών, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα των 13 megapixel, μπαταρία των 3.000 mAh και Android 7.0. Στο πλαίσιο της προστασίας του από το νερό δεν έχει κανονικό μικρόφωνο, αλλά τεχνολογία «smart sonic receiver» που μεταδίδει ήχο μέσω δονήσεων.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά σχέδια για κυκλοφορία του εκτός Ιαπωνίας, ούτε λεπτομέρειες για την τιμή του.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/268073-Apisteyto-Ayto-to-Smartphone-mporei-na-plythei-me-nero-kai-sapoyni-Binteo ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Αυτό το Smartphone μπορεί να πλυθεί με νερό και σαπούνι (Βίντεο) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή