Δείτε την Ρούλα Κορομηλά 20 χρονών με κόκκινο μαγιό αλά Baywatch (Εικόνα)

Δείτε την Ρούλα Κορομηλά 20 χρονών με κόκκινο μαγιό αλά Baywatch (Εικόνα)

Το 10yearschallenge είναι από τα μεγαλύτερα trends στα social media, ωστόσο λίγοι τόλμησαν να το… τεντώσουν λίγο παραπάνω. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία της όχι πριν από 10 χρόνια, αλλά πριν από πολλά περισσότερα, τότε που ήταν 20 χρονών. Μια πραγματικά εντυπωσιακή αναδρομή στο παρελθόν.

Με κορμί λαμπάδα, με καμπύλες, φρέσκο πρόσωπο, ξανθό, αλατισμένο μαλλί και ένα κόκκινο μαγιό σαν αυτά που φορούσαν στο Baywatch έφερε άρωμα καλοκαιριού στην καρδιά του χειμώνα. Και έκανε το καλύτερο throwback challenge από όλους.

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει αυτή την περίοδο από την τηλεόραση αλλά έχει συνεχή παρουσία στα social media όπου δεν παραλείπει να ποστάρει τακτικά.

Φωτό με τις φίλες της, με την μητέρα της, από την καθημερινότητά της, το σπίτι της και κάποιες από το παρελθόν, φωτογραφίες που επιτρέπουν μια κλεφτή ματιά στη ζωή της Ρούλας Κορομηλά.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/353524-Deite-ten-Royla-Koromela-20-chronon-me-kokkino-magio-ala-Baywatch-Eikona ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Δείτε την Ρούλα Κορομηλά 20 χρονών με κόκκινο μαγιό αλά Baywatch (Εικόνα) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή