ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Σώθηκε από θαύμα γνωστή Πατρινή – Βγήκε από το όχημα τραυματισμένη

Σε τροχαίο δυστύχημα από το οποίο 2 άνθρωποι κατέληξαν εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων τους, ενεπλάκη η πατρινή Πόπη Αθανασοπούλου – Δάρρα.

Η κ. Αθανασοπούλου τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και διαμένει στο Long Beach.

Ευτυχώς η ίδια είναι καλά στην υγεία της και βγήκε από το όχημα έχοντας μικροτραυματισμούς.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εννέα άλλοι τραυματίστηκαν, όταν ένας οδηγός κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ενεπλάκη σε τουλάχιστον δύο ξεχωριστές συγκρούσεις στη βόρεια αμερικανική εθνική οδό 101 στο Σαν Φρανσίσκο νωρίς το πρωί της Κυριακής. Οι πληροφορίες προέρχονται από την υπηρεσία περιπολίας της Καλιφόρνια (Highway Patrol) και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαν Φρανσίσκο.

Η πρώτη σύγκρουση αναφέρθηκε στις 2:33 π.μ. ως σύγκρουση λόγω κίνησης στο αντίθετο ρεύμα ενός οχήματος που ταξιδεύει προς νότο στις βόρειες ακτές κοντά στην οδό Βερμόντ. Το όχημα προσέκρουσε σε δύο οχήματα.

Ο οδηγός που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα χτύπησε στη συνέχεια ένα βανάκι που μετέφερε έξι άτομα ακριβώς νότια από την οδό Cesar Chavez, με αποτέλεσμα ένα άτομο να εκτοξευθεί από ένα όχημα. Ο οδηγός του μινι βαν, μαζί με τον οδηγό του οχήματος που ταξίδευε με λάθος τρόπο, σκοτώθηκαν επι τόπου.

Οι άλλοι πέντε επιβάτες του μινι βαν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία έχοντας μικροτραυματισμούς. Μεταξύ τους και η Πόπη Αθανασοπούλου, που έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα.


Πηγή