Εκτός Ενωτικής Πρωτοβουλίας Σμπούκη – Κούκουνας με ομόφωνη απόφαση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο(Δείτε εδώ) η αποψινή ολομέλεια της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα ήταν κρίσιμη. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά εκτός Ενωτικής Πρωτοβουλίας ο Θανάσης Κούκουνας και η Αγγελική Σμπούκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 6/2/2019 η ομάδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο με μοναδικό θεμα τον σχεδιασμό και την παρουσία της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας. Ζήτησε να διατηρηθεί ο πολυσυλλεκτικός και ανεξάρτητος χαρακτήρας της παράταξης και ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για την διεύρυνση της με νέους συνεργάτες.

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Κούκουνας και Αγγελική Σμπουκη δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου για άμεση συστράτευση και συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας. Μετά απ αυτο ο Δήμαρχος και οι Σύμβουλοι της ΕΠ τους ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τους ανακοινώθηκε απο τον Δήμαρχο οτι θέτουν τον εαυτό τους εκτός ΕΠ μαζί με τα πρώην στελέχη Χρήστο Σαλαμούρα και Θωμά Κοτρωνιά.

Η εξέλιξη αυτή απο τον Δήμαρχο χαρακτηρίστηκε καθαρή και γι αυτο χρήσιμη και ουσιαστική. Η ομάδα της ΕΠ μετά την αποχώρηση των δυο συμβούλων ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση της πορείας και την οργάνωση της καλύτερης παρουσίας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Ο Δήμαρχος καλεί τους αποχωρήσαντες να παραιτηθούν απο τις έδρες τους οι οποίες ανήκουν στην παράταξη τιμώντας την στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία και την μέχρι τώρα καλή συνεργασία. Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κανέλλος Χ , Καρακώστας Κ, Κοτίνης Π, Κοτσανάς Α, Κονιδας Π, Κωστογιαννης Ν, Πολονύφης Α, Σιαμαντας Γ, Υφαντής Γ και Φράγκος Α.

The post Εκτός Ενωτικής Πρωτοβουλίας Σμπούκη – Κούκουνας με ομόφωνη απόφαση. appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή