Η φημολογούμενη προσχώρηση Σαλαμούρα στην παράταξη Γκίζα επιταχύνει τις εξελίξεις στην Ενωτική Πρωτοβουλία

Το χθεσινό δημοσίευμα του Nafpaktianews περί φημολογούμενης προσχώρησης του προέδρου της 1ης Γ.Ε.Νομού Αιτωλ/νίας και δημοτικού συμβούλου της Ενωτικής πρωτοβουλίας Χρήστου Σαλαμούρα,φαίνεται ότι δρομολογεί με γοργούς ρυθμούς τις εξελίξεις στην πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Ήδη,μετά την ανάρτηση του χθεσινού θέματος,συνεκλήθη έκτακτη εκτελεστική στις 19.30 το βράδυ,στο γραφείο δημάρχου,προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Σε μια κρίσιμη συνεδρίαση,αποφασίστηκε έπειτα από 3.5 ώρες,να συνεδριάσει την Πέμπτη το βράδυ στις 20.30 η ολομέλεια της Ενωτικής πρωτοβουλίας προκειμένου σ’αυτή ο δήμαρχος-σύμφωνα πάντα με πληροφορίες-να διαπιστώσει ποιος ή ποιοι δεν έχουν την πρόθεση να στοιχηθούν πίσω του,εν»οψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.Με λίγα λόγια,να «καθαρίσει το τραπέζι».

Προφητική θα πρέπει να θεωρηθεί άλλωστε,η από 20 ημέρου σχετική ανάρτηση του Nafpaktianews με τίτλο«Ενωτική Πρωτοβουλία: Η επόμενη μέρα της ολομέλειας – Στάση αναμονής ή αδυναμία λήψης αποφάσεων; « στην οποία λίγο πολύ περιέγραφε τα μελλούμενα.Μάλιστα,αναφέραμε συγκεκριμένα,ότι…..Και ο μόνος που μπορεί να διαμορφώσει το κάταλληλο περιβάλλον και τις κατάλληλες συνθήκες,δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον δήμαρχο και επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τ.Λουκόπουλο.Ο κ. Λουκόπουλος,θα πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσει μέσω μιας νέας ολομέλειας,το πως ονειρεύεται το νέο περιβάλλον της Ε.Π. διαμορφούμενο μέσα από τις νέες εξελίξεις.Θα πρέπει να ζητήσει και από τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’αυτή,να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους ως προς το μέλλον τους στην Ε.Π….. Kαι κατέληγε το θέμα:……Αν δεν ξεκαθαρίσει το πλαίσιο ο δήμαρχος κι αν δεν ξεκαθαρίσουν επίσης το δικό τους πολιτικό μέλλον στην παραταξή τους,οι ανωτέρω,τότε είναι πολύ πιθανό,η Ε.Π. να μπει σε έναν κύκλο εσωτερικής περιδίνησης με ολέθρια αποτελέσματα……

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η ώρα κοντοζυγώνει για τον δήμαρχο και την Ενωτική πρωτοβουλία.Είναι η ώρα που θα πρέπει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις όλων των στελεχών τηςπαράταξης προκειμένου να αποφύγει ακριβώς αυτό.Τον κύκλο της εσωτερικής περιδίνησης που πιστέψτε μας,πλησιάζοντας στις εκλογές,θα θύμιζε τον γύρο του θανάτου πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.

The post Η φημολογούμενη προσχώρηση Σαλαμούρα στην παράταξη Γκίζα επιταχύνει τις εξελίξεις στην Ενωτική Πρωτοβουλία appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή