Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Κώστας Αθανασόπουλος

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός επιχειρηματίας ηλεκτρικών ειδών Κωνσταντίνος Νικ. Αθανασόπουλος σε ηλικία 87 ετών. Όποιος περνούσε το απόγευμα της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου 2019 από το γνώριμο κατάστημα επί της οδού Κολοκοτρώνη πριν την Μαιζώνος έβλεπε πως ήταν κλειστό λόγω πένθους.

Ο εκλιπών, ο κυρ. Κώστας όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι και πελάτες του, είχε δημιουργήσει μία επιτυχημένη επιχείρηση με ηλεκτρικά είδη, την οποία συνεχίζει επάξια με την επωνυμία Euronics ο γιος του Χρήστος Αθανασόπουλος με την σύζυγο του Ειρήνη.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου θα τελεστεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 2 το μεσημέρι στο ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών όπου και θα ταφεί πλάι στον αγαπημένο του γιο Νίκο που είχε χάσει σε νέα ηλικία πριν αρκετά χρόνια.

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις στο Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα στην Πάτρα.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και είχε και μία κόρη την Παρασκευή ενώ είχε την χαρά να δει και 4 εγγόνια, τον Σταύρο, τη Νικολέτα, τον Κωνσταντίνο και το Νικόλαο.


Πηγή