Φρίκη στην Πιερία – 68χρονος ασελγούσε επί πληρωμή σε ανήλικη με νοητική στέρηση

Μια ακόμη φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης με νοητική στέρηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όλα εξελίχθηκαν στη Βόρεια Πιερία με θύμα ένα 17χρονο κορίτσι και δράστη έναν ηλικιωμένο που ικανοποιούσε τις ορέξεις του έναντι πενιχρής αμοιβής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύδνας- Κολινδρού, σύμφωνα με την οποία ο 68χρονος Έλληνας ασελγούσε συστηματικά από τον Οκτώβριο σε βάρος μιας 17χρονης, εκμεταλλευόμενος τη νοητική της στέρηση.

Σύμφωνα με το emvolos.gr, ο δράστης παραλάμβανε τη νεαρή κοπέλα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και τη μετέφερε σε ερημικές τοποθεσίες, όπου ασελγούσε πάνω της «εξαγοράζοντας» την σιωπή της δίνοντάς της 10 ευρώ κάθε φορά! Η 17χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είχε υποστεί και ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή δια της βίας.

Ο 68χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και του εξαναγκασμού σε ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κατ’ εξακολούθηση.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία