Α.Σ.Σ.Α.: Εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (φωτο)

Αθλητές, στελέχη και φίλοι του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αχαΐας συγκεντρώθηκαν και φέτος στον προπονητικό χώρο του Συλλόγου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019.

Παλιά και νέα μέλη του Α.Σ.Σ.Α. έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, αλλά και να οργανωθούν ενόψει της νέας αθλητικής σεζόν.

«Ο Α.Σ.Σ.Α. εισέρχεται φέτος στον 17ο χρόνο λειτουργίας του κι αυτό χάρη στη δική σας αγάπη, στο μεράκι των ανθρώπων που ίδρυσαν τον Σύλλογο, αλλά και των αθλητών που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την παράδοση του Α.Σ.Σ.Α. Όλα αυτά τα χρόνια οι αθλητές του Α.Σ.Σ.Α. καταφέρνουν σε κάθε αθλητική σεζόν να βρίσκονται στο βάθρο των νικητών, σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και κατηγορίες, κάνοντάς μας όλους περήφανους.

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη που προστέθηκαν στην ομάδα μας και ξεκινάμε δυναμικά τις προπονήσεις μας», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α. Χρήστος Κουρνούτος, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους.

Α.Σ.Σ.Α.: Εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (φωτο) Α.Σ.Σ.Α.: Εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (φωτο) Α.Σ.Σ.Α.: Εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (φωτο)


Πηγή