Αγνοείται κτηνοτρόφος στα Χανιά από την κακοκαιρία – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές καθώς αγνοείται άνδρας στην περιοχή Εμπρόσνερο στις Βρύσες Αποκορώνου. Άνδρας που κινείτο με το όχημα του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το cretapost, βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες από τον σταθμό των Βρυσών καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, έδωσε εντολή να αναχωρήσει από το Ηράκλειο το καταδυτικό όχημα της 3ης ΕΜΑΚ με δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για 61χρονο κτηνοτρόφο που κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο στο σημείο και κατευθυνόταν στο σημείο όπου έχει τα πρόβατά του! Παρασύρθηκε από το χείμαρρο και από εκείνη τη στιγμή αγνοούνται τα ίχνη του.

Εικόνες απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν περίπου στις 11:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (25.02.2019) στο κέντρο των Χανίων. Δέντρα στην οδό Πλουμιδάκη, στο πλάι του Δημοτικού Κήπου των Χανίων, έπεσαν και καταπλάκωσαν αυτοκίνητα! Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο δρόμος έκλεισε ώστε η Πυροσβεστική και υπηρεσίες του δήμου να μπορέσουν να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα.

Στην οδό Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, άλλο δέντρο έπεσε και έκοψε τα καλώδια τη ΔΕΗ, ρίχνοντάς τα πάνω σε αυτοκίνητα και στο δρόμο σύμφωνα με το flashnews.gr. Σε άλλο σημείο, κολώνα της ΔΕΗ πήρε κλήση και ζητήθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ να κόψει το ρεύμα στην περιοχή! Επίσης, δέντρο έπεσε στο πάρκο της οδού Γιαμπουδάκη!

Φωτ.:eurokinissi


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    25 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία