Άκης Τσελέντης: Καλούν τον Εισαγγελέα να με συλλάβει

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρει πως ο συνάδελφος του σεισμολόγος, καλεί τον Εισαγγελέα να τον συλλάβει. Αιτία οι δηλώσεις του κ. Τσελέντη σύμφωνα με τις οποίες, να γίνει σεισμός άνω των 6 Ρίχτερ αγγίζουν το 80%, στην ευρύτερη περιοχή, του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας.

Όπως γράφει ο κ. Τσελέντης:

Για αυτό το δημοσίευμα ο συνταξιούχος κ Παπαδόπουλος και σια καλούν τον εισαγγελέα να με συλλάβει.

Κάτι μου θυμίζει , κάτι μου θυμίζει …. μήπως επταετία όπου κάποιος του συναφιού μας (δεν εννοώ το «συνάδελφο») κατέδιδε φοιτητές στη χούντα και τον φυγάδευσαν για δήθεν μετεκπαίδευση στο εξωτερικό μόλις επανήλθε η δημοκρατία για να ξεχαστεί το θέμα??? Όσο ανακατεύεις τα λύματα αναδύονται οσμές ας το αφήσουμε καλύτερα ….

Διαβάστε το, λέω κάτι ΨΕΜΑ?

Μια διευκρίνιση γιατί παρεξηγήθηκε, όταν αναφέρω πολιτικά κριτήρια ΕΝΟΩ ότι η επιλογή για τη τοποθέτηση στη συγκεκριμένη θέση έγινε από πολιτικούς και όχι μετά από επίσημη επιστημονική αξιολόγηση.

Και παραθέτει την ανάρτηση του κ. Παπαδόπουλου:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Επειδή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και υψηλής κοινωνικής σπουδαιότητας

1) παρακαλώ για τις κατά νόμο άμεσες ενέργειές σας,

2) κοινοποιώ το παρόν μήνυμα τόσο στον Πρόεδρο του Εθν. Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο οποίος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΕΑΑ, όσο και στην διοικητικά εποπτεύουσα αρχή του ΕΑΑ

δηλ. τη Γενική Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας και στο γραφείο της, και στα Μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου,

δεδομένου ότι οι εκτιμήσεις και δημόσιες ανακοινώσεις εκπορεύονται ευθέως από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του ΕΑΑ.

Με εκτίμηση,

Δρ Γεράσιμος Α. Παπαδόπουλος

Μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής»


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    9 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία