Aνακοινώνεται το πρώτο κύμα υποψηφίων για την παράταξη “Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη”

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για την Πάτρα, σε δήλωσή του αναφέρει: "Τις 14 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσουμε το πρώτο κύμα Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη! Μας ενώνει η αγάπη μας για την Πάτρα και θέλουμε να την ερωτευτούν και να την χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες. Εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε απλώς μια δημοτική σελίδα, για να διαιωνίσουμε τα φθαρμένα παλιά πρόσωπα της εξουσίας, αλλάζουμε συνολικά κεφάλαιο και βιβλίο προτεραιοτήτων και δράσεων της Πάτρας. Ξεκινάμε να αναζωογονήσουμε την μαραμένη μας πόλη. Με νέους ανθρώπους και φρέσκιες ιδέες.

Παρουσιάσαμε ένα πλήρες αναλυτικό καλοεπεξεργασμένο πρόγραμμα με σχέδιο άμεσης εφαρμογής. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αποδοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας μας. Η αυθόρμητη προσέλευση υποστηρικτών μας ενθουσιάζει! Απέναντι μας υπάρχουν κομματικά υποχείρια και διεφθαρμένα κυκλώματα νομής και κατανομής εξουσίας. Δεν ασχολούμαστε με τις τοξίνες που αναδύουν. Μόνο μας μέλημα είναι να αναγκάσουμε το παλιό δημόσιο προσωπικό να αποδεχθεί την αναγκαιότητα, να υποχωρήσει έναντι του νέου. Η υπεροχή των ιδεών και η λάμψη του οράματος μας είναι πασιφανείς. Την λύση στο δημοτικό μας πρόβλημα δεν θα την δώσουν οι επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης, οι κούφιες πανάκριβες αμερικανιές του μάρκετινγκ εξαπάτησης και η συστηματική κακόγουστη λογοκλοπή των θέσεων μας.

Ούτε οι κενοί περιεχομένου μεγαλοϊδεατισμοί θα επηρεάσουν τον λαό. Η απάντηση μας είναι συλλογική, καθώς είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα των δημοτών. Οι περιφρονημένοι από την αλαζονική εξουσία, απλοί άνθρωποι της καθημερινής ζωής, οι αληθινοί πατριώτες επανέρχονται στο προσκήνιο. Η Πάτρα ελπίζει"!


Πηγή