Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο Θιακό Καρναβάλι

ΘΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019

Ο Δήμος Ιθάκης, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών, την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στο νησί μας ενόψει των Αποκριών, διοργανώνει και φέτος το ΘΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019.

Οι εκδηλώσεις του ΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019 θα ξεκινήσουν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 στην πλατεία στο Βαθύ και θα κορυφωθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου με την παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων στο Βαθύ.
ΚΑΛΟΥΜΕ Σχολεία, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, φορείς, ομάδες αλλά και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος μεμονωμένα, στις παρελάσεις στον Σταυρό την 2 Μαρτίου και ώρα 17:00 και στο Βαθύ την 10 Μαρτίου και ώρα 15:00, να μας το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου .
Πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να είναι τα παιδιά για να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά και την αισιοδοξία με την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους.
Στόχος όλων μας να ζήσουμε το πιο ξέφρενο καρναβάλι στην Ιθάκη, να γελάσουμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα.
Τέλος όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων να μας το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου .
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από 9:00 έως 13:00 στο τηλέφωνο 6947 826644 (Δόριζας Παναγιώτης) ή στο mail: dorizas@otenet.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΡΙΖΑΣ


Πηγή