Ανοίγουμε την Πάτρα σε… “Σπιράλ”: Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά!

Ανοίγουμε την πόλη. Σπιράλ. Αυτό είναι ο νέος δημοτικός συνδυασμός που κατεβαίνει στις εκλογές για την δημαρχία της Πάτρας, με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά.

Την παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού, των θέσεων και του οράματος που έχει για την αχαϊκή πρωτεύουσα έκανε ο ίδιος, το μεσημέρι του Σαββάτου στο King George Hall, με το χώρο να κατακλύζεται από κόσμο και την εκδήλωση να στέφεται με μεγάλη επιτυχία.

Η παρουσίαση του συνδυασμού έγινε με ένα σύγχρονο τρόπο που δείχνει τη φιλοσοφία και τη θέση που έχει απέναντι στις νέες τεχνολογίες, με powerpoint και χρήση βίντεο, με τον Πέτρο Ψωμά να συνοδεύει έτσι το λόγο του, διατυπώνοντας τις απόψεις και τα πιστεύω της παράταξης του.

Παράλληλα, υπήρχε ένας άνθρωπος που μετέφραζε στη νοηματική γλώσσα τα όσα έλεγε ο Πέτρος Ψωμάς, γεγονός που άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στη διατύπωση των θέσεων του υπογράμμισε δύο βασικές λέξεις που προφανώς έχουν ένα σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα του συνδυασμού του. Εξωστρέφεια και συνεργασία.

Δύο λέξεις, που σύμφωνα με τα όσα είπε, έρχονται επί της ουσίας σε αντίθεση με την συσπείρωση, μια έννοια που παραπέμπει σε κλειστού τύπου ομάδες. "Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε κλειστή ομάδα. Αντίθετα θέλουμε να μεγαλώσουμε" τόνισε χαρακτηριστικά, προχωρώντας σε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες για μία κοινή σύμπλευση με σκοπό να δώσουμε πνοή στην πόλη.

Επίσης, υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός του μετά τις εκλογές θα είναι ανοικτός σε συνεργασίες. "Η συνεργασία επιβάλλεται μέσα από το νέο εκλογικό σύστημα που υπάρχει για τις δημοτικές εκλογές". "Εμείς λέμε ναι στις συνεργασίες και σας θέλουμε μαζί έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε αν όχι έναν πρωταγωνιστικό, ένα ρυθμιστικό ρόλο στο πνεύμα αυτών των συνεργασιών που αναγκαστικά θα υπάρξουν, στο νέο δημοτικό συμβούλιο" τόνισε.

Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά!

Ο Πέτρος Ψωμάς αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της ανεργίας και ότι ο δήμος ως φορέας μπορεί να προσφέρει σε αυτό το πρόβλημα, όχι με συνθήματα και πορείες, αλλά με πράξεις. "Θα προσπαθήσουμε έτσι ώστε να καταφέρουμε, αν όχι να φέρουμε νέες θέσεις εργασίας, τουλάχιστον να μην χαθούν αυτές που υπάρχουν.

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που χάνει μυαλά φεύγοντας στο εξωτερικό. Υπάρχουν γύρω μας δεκάδες Πατρινοί, νέα παιδιά που φεύγουν από την πόλη τους για να μπορέσουν να βρουν μία δουλειά".

Ρεαλιστής, συνεργατικός, μη μηδενιστής (αναφέρθηκε σε ορισμένα θετικά που έχει επιτύχει η δημοτική αρχή στον κοινωνικό κυρίως τομέα) ο κ. Ψωμάς μίλησε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τομείς που χρειάζεται η Πάτρα να αλλάξει ρότα και να κάνει πράγματα στο μέλλον.

Το κοινό που έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση του νέου συνδυασμού, που έδειξε ότι δεν θα έχει κανένα πολιτικό χρώμα, ούτε και αποχρώσεις, ήταν άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, κυρίως νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι, με την υποψηφιότητα του κ. Ψωμά ως πρώτη παρουσίαση, αλλά και της ομάδας που έχει μαζί του και η οποία προχώρησε στη δημιουργία αυτής της παράταξης, να δείχνει ότι έχει μια δυναμική.

Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά! Ανοίγουμε την Πάτρα σε... "Σπιράλ": Ο νέος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά!


Πηγή