ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τελεσίγραφο της Ναντ στην Κάρντιφ: «Δώστε μας τα λεφτά για τη μεταγραφή του Σάλα»!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τελεσίγραφο της Ναντ στην Κάρντιφ: «Δώστε μας τα λεφτά για τη μεταγραφή του Σάλα»!

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό συντριμμιών του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα, η Ναντ απαιτεί από την Κάρντιφ τα χρήματα για τη μεταγραφή του!

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ουαλικού συλλόγου που συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα οι Γάλλοι ζητούν, λοιπόν, να πληρωθούν τα χρήματα για τη μεταγραφή, την ώρα που οι άνθρωποι της Κάρντιφ αρνούνται να δώσουν τα χρήματα και μελετούν τις νομικές ενέργειες, στις οποίες θα προβούν μετά τον χαμό του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ναντ έχει δώσει περιθώριο δέκα ημερών στην Κάρντιφ για να καταβάλει το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τον 28χρονο παίκτη και ενημερώνει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί δικαστικά.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/353695-APISTEYTO-Telesigrapho-tes-Nant-sten-Karntiph-Doste-mas-ta-lephta-gia-te-metagraphe-toy-Sala ΣΠΟΡ

The post ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τελεσίγραφο της Ναντ στην Κάρντιφ: «Δώστε μας τα λεφτά για τη μεταγραφή του Σάλα»! appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή