Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics)

Πάνω από 25 κορίτσια της Πάτρας συμμετείχαν και φέτος στο άτυπο διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο για την ανάδειξη της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από τις Πατρινές που αγαπούν το Καρναβάλι της Πάτρας και όλες οι υποψήφιες ήταν αρκετά όμορφες και είχαν τα προσόντα για να φορέσουν το στέμμα. Ωστόσο το στέμμα της βασίλισσας είναι για μία κοπέλα, πάντα, δεν γίνεται διαφορετικά.

Από όλα τα κορίτσια που έκαναν αίτηση η Γνωμοδοτική Επιτροπή που είναι και η μοναδική αρμόδια για το θέμα αυτό είχε επιλέξει έξι κοπέλες. Μετά από συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Παρασκευής, κάτω από άκρα μυστικότητα και κράτησε αρκετές ώρες, αποφασίστηκε ότι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι η 22χρονη Αναστασία Ψαρρού.

Τo patrasevents.gr εξασφάλισε για ακόμα μία φορά αποκλειστικά το όνομα της, συνεχίζοντας την… παράδοση. Η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι φοιτήτρια στην Πάτρα, σπουδάζει εδώ και εντυπωσίασε τους πάντες με την ομορφιά της. Κατάγεται από το νησί της Σαντορίνης και είναι πρωτοετής.

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics) Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics)

Τα κριτήρια για την ανάδειξη της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού είναι γνωστά. Πέρα από την ομορφιά, η βασίλισσα χρειάζεται να έχει και ένα επικοινωνιακό χάρισμα αφού θα είναι το πρόσωπο που θα διαφημίσει επί της ουσίας του Πατρινό Καρναβάλι σε όλο το πανελλήνιο, ενώ παράλληλα η παρουσία της πρέπει να παραπέμπει στην ευγένεια, στην καλοσύνη και γενικότερα παίζουν σημαντικό ρόλο και τα στοιχεία που έχει η προσωπικότητα της.

Πέρυσι ήταν η 18χρονη Όλγα Κατσάρα, πρόπερσι η Ανδριάννα Παπαναγιωτοπούλου. Φέτος η Βασίλισσα θυμίζουμε ότι θα καθίσει πάνω στην αγκαλιά ενός τεράστιου Κινγκ Κονγκ που θα είναι το άρμα της φιλοτεχνημένο και σχεδιασμένο από τον μετρ του Καρναβαλικού Συνεργείου, Πέτρο Βρυώνη. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Καρναβαλικό Οργανισμό για την απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής.

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics) Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics) Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics) Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics) Αποκλειστικό: Αυτή είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 (pics)


Πηγή