Αραβαντινός: «Η Δημοτική Αρχή έχει… αλλεργία στο πράσινο» (ηχητικό)

«Αλλοιώνετε την φυσιογνωμία της πόλης του Αργοστολίου και προσβάλετε την ιστορία της πόλης…» ήταν τα λόγια του

Η χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όσον αφορά την κοπή των φοινίκων στην οδό Ριζοσπαστών, βρήκε την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης να αποχωρεί από τα έδρανα.

Όπως εξήγησε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, ο λόγος αυτής της κίνησης ήταν ο εξής: «Η ανάπλαση δεν έγινε χθες το πρωί, η ανάπλαση είναι σχεδιασμένη εδώ και πολύ χρόνο και δεν ως εκ τούτου ψηφίζουμε παρών όσον αφορά το κατεπείγων της συνεδρίασης. Το πρόβλημα των Φοινίκων με το κόκκινο σκαθάρι, είναι παλιό και θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί με περισσότερη σοβαρότητα. Όλη αυτή προσπάθεια που γινόταν για την καταπολέμηση του "κόκκινου σκαθαριού" θα έπρεπε να έχει μία πιο συγκροτημένη μορφή και ουσιωδέστερη. Όμως έχετε αποδείξει ότι με το κομμάτι του πράσινου δεν τα πάτε καθόλου καλά, λες και έχετε αλλεργία σε αυτό το χρώμα».

"Η σχολική στέγη έπρεπε να είναι κατεπείγουσα συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο"

Ο κ. Αραβαντινός αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που θα έπρεπε να έρθει ως κατεπείγων στο δημοτικό συμβούλιο και αυτό είναι το πρόβληματα της σχολικής στέγης:

Όπως τόνισε: «Κατά το δοκούν χρησιμοποιείτε την έκφραση κατειπείγων δημοτικό συμβούλιο. Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να κάνετε για την σχολική στέγη, όταν χθες τα παιδιά από το παραθαλάσσιο Γενικό Λύκειο Ληξουρίου, δεν μπορούσαν να βγουν έξω από τις αίθουσες, καθώς η θάλασσα από τον αέρα ερχόταν «ζωντανή» έως το προαύλιο του σχολείου».

Παρακάτω ακούστε τι είπε ο κ. Αραβαντινός στην εκπομπή του Inkefalonia 103.9 "Μέρα Μεσημέρι" με τον ιώργος Χαλαβαζής και την Ελευθερία Κουλουριώτου


Πηγή