Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89!

Το πρώτο Naturally street food με αληθινές πρώτες ύλες και πραγματικά φρέσκο handmade φαγητό, στην Πάτρα, η Cantina 89 δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την σημερινή γιορτή της Τσικνοπεμπτης!

Το party ξεκινά από νωρίς το πρωί στην μικρή πλατεία της 28ης Οκτωβρίου.

Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89! Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89!

Η Cantina 89 για σήμερα αλλάζει λίγο όψη και στήνει τις ψησταριές της για να καθιερωμένα σουβλάκια που επιβάλλει η σημερινή μέρα. Από νωρίς, λοιπόν, το πρωί τα κάρβουνα έχουν ανάψει και οι λαχταριστοί μεζέδες έχουν πάρει την θέση τους στην ψησταριά.

Με καρναβαλική διάθεση το αγαπημένο μας στέκι με το νεουορκέζικο street food style γεμίζει με τσίκνα την πλατεία στο κάτω μέρος της Γούναρη.

Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89!

Cantina 89

Naturally street food

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Κανάρη

Τηλέφωνο: 2160 311511

Όλη την ημέρα καλοψημένοι μεζέδες θα μας περιμένουν στην Cantina 89 για να τσικνήσουμε με κέφι και γιορτινή διάθεση. Ένα μεγάλο πάρτι στήνεται και μας περιμένει!

Tο στέκι με το νεουορκέζικο street food style που φημίζεται για τα αγνά, χειροποίητα burgers και γενικότερα τις «γρήγορες» και πρωτότυπες νοστιμιές με φρέσκιες και ποιοτικές πρώτες ύλες, με ανανεωμένο μενού του έχει γίνει το αγαπημένο place όταν ζητάμε κάτι διαφορετικό για να γευτούμε. Μάλιστα έχει εμπλουτίζει τον κατάλογό του με …ψητές λιχουδιές.

Η τσίκνα έχει την τιμητική της και η Cantina 89 δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το υπαίθριο πάρτι που στήνεται στην Πάτρα…

Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89! Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89! Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89! Άρωμα τσίκνας στην CANTINA 89!


Πηγή