Μπαράζ συλλήψεων- Ανήλικες έκλεβαν σε καταστήματα και 31χρονος χτυπούσε το ανήλικο παιδί του


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Πατρών, με την οποία επιβλήθηκε σ’ αυτόν ποινή κράτησης (15) ημερών και πρόστιμο -200- €, για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ανήλικες έκλεβαν σε καταστήματα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 16 ετών, διότι αφαίρεσαν από κατάστημα πώλησης καλλυντικών που βρισκόταν σε λειτουργία, διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας -41,20- ευρώ. Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι 16χρονες νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Πάτρα, αφαίρεσαν με παρόμοιο τρόπο, από ακόμα δύο εμπορικά καταστήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης συνολικής αξίας -100- ευρώ.

31χρονος χτυπούσε το ανήλικο παιδί του

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα. Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Παράνομα τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 30χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (139) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς (900) γραμμάρια λαθραίου καπνού. Επίσης ο 30χρονος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για την νόμιμη παραμονή του στη Χώρα.


Πηγή