Χάλκινο μετάλλιο στην Ουγγαρία για την Εβελίνα Μαυρομμάτη της Άμυνας Πατρών

To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εβελίνα Μαυρομμάτη της Άμυνας Πατρών στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας Bocskai Istvan Memoria που έγινε στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.

Η Ελληνίδα μποξέρ του ΑΣ Άμυνα Πατρών, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 60 κιλών και έχασε στην ημιτελική φάση από την Ρωσίδα «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αναστασία Μπελιάκοβα.

Ο δάσκαλος της Μάριος Καπερώνης, που βρίσκεται στο πλευρό της στην Ουγγαρία, μιλώντας για τον αγώνα, αλλά και για την επιτυχία της αθλήτριας του τόνισε: «Ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ήταν καθαρά θέμα εμπειρίας. Η Μαυρομμάτη την κοίταξε στα μάτια και αγωνίστηκε με το πάθος που τη διακρίνει. Όλα τελείωσαν καλώς και προχωράμε.

Είναι απαραίτητοι τέτοιοι αγώνες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τις επερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε μέσα στη χρονιά, με πρώτη αυτή στην Βοσνία, στα τέλη Μαρτίου. Μεγάλος εφετινός στόχος είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι τον προσεχή Ιούνιο και αποτελεί σκαλοπάτι πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα». H Μαυρομμάτη στα προημιτελικά είχε επικρατήσει με 3-2 της Κίνγκα Μετζοβάρι από την Ουγγαρία, ενώ είχε περάσει με bye τον πρώτο γύρο.

Χάλκινο μετάλλιο στην Ουγγαρία για την Εβελίνα Μαυρομμάτη της Άμυνας Πατρών


Πηγή