Χτύπησαν υπάλληλο βενζινάδικου για τον ληστέψουν- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από πολυκατάστημα που βρισκόταν σε λειτουργία, διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας (150) ευρώ.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Βαρθολομιό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3,49) γραμμάρια κάνναβης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα σε χωριό της Βουπρασίας, σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρισκόταν σε λειτουργία, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και με την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, χτυπώντας τον με τα χέρια τους και με ρόπαλο στο σώμα του και αφού τον δέσμευσαν με αυτοσχέδιο βρόγχο, στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.

Ο παθών μετέβη στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.


Πηγή