Dance LifeSteps Academy: Με μεγάλη επιτυχία οι εξετάσεις αθλητικού χορού

Πριν δύο εβδομάδες σχεδόν τα μέλη της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps έδωσαν για τρίτη φορά εξετάσεις ερασιτεχνικών διπλωμάτων σε latin χορούς. Οι εξετάσεις των παιδιών στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και με ποσοστά που ξεπέρασαν ακόμα κι το 90%.

Η κυρία Πολίτη, o κύριος Παυλίδης, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Dance LifeSteps θέλουν να συγχαρούν τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους εύχονται εις ανώτερα! Συγκεκριμένα, θερμά συγχαρητήρια στους: Χορηγά Βασιλική και Μαρούδα Ανδρέα – Ρένο για την 3η συνεχή επιτυχία τους σε απόκτηση διπλώματος στους χορούς samba και swing, Παναγοπούλου Μαίρη, Τσουκαλά Στεφανία, Ζουμπάκη Ιωάννα και Λιανού Εβίτα για την επιτυχία τους στο προχωρημένο επίπεδο 1-5, στους χορούς cha cha cha, rumba και mambo, τέλος, Βελιάι Μέγκη, Βουργουτζή Ραφαέλα, Δημοπούλου Νίκη, Καρρά Χριστίνα, Λιούρη Νικόλ, και Μούτσου Νικολία για την απόκτηση του πρώτου τους διπλώματος χορού στα είδη cha cha cha, rumba και mambo!

Οι επιτυχίες από την Ακαδημία συνεχίζονται δίχως τέλος καθώς η δημιουργία και η αγάπη για το χορό δεν έχει όριο! Τα παιδιά που εξετάστηκαν προπονήθηκαν τους προηγούμενους μήνες με αρκετές παραπάνω ώρες στο πρόγραμμά τους, πράγμα που τα οδήγησε σε μια τεράστια επιτυχία! Η κυρία Μαρία Πολίτη φρόντισε για τη σωστή καθοδήγηση και προπόνηση των μελών της Ακαδημίας και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της στα καλύτερα αποτελέσματα καθώς διαθέτει τη ματιά ενός Κριτή Χορό – Αθλητικών Αγώνων. Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στον χώρο της Ακαδημίας, καθώς η Dance LifeSteps αποτελεί το μοναδικό επίσημο εξεταστικό κέντρο στην πόλη του Πύργου και τα παιδιά παρακολούθησε ο κύριος Ιορδάνης Παυλίδης, Πρόεδρος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος!

Ωστόσο, αναμένονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Ακαδημίας ενώ οι προπονήσεις για την ετήσια χορευτική παράσταση αλλά και τους αγώνες που πρόκειται να συμμετάσχουν τα παιδιά συνεχίζονται! Η γνώση, η μάθηση, η χαρά και η δημιουργία δεν σταματούν ποτέ στην Dance LifeSteps!


Πηγή