Δικαίωση για τους δύο υπάλληλους του ΣΔΟΕ Πατρών – Αθωώθηκαν από το δικαστήριο

Δικαίωση για τους δύο υπάλληλους του ΣΔΟΕ που είχαν συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2013 για χρηματισμό από έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή, μετά από έλεγχους που έκαναν στη Λευκάδα.

Οι δύο υπάλληλοι αθωώθηκαν από το δικαστήριο, αντίθετα ο επιχειρηματίας που εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης για απάτες και άλλα αδικήματα, αποδείχθηκε μέσα από την ακροαματική διαδικασία ότι τους την είχε "στημένη".

Οι δυο υπάλληλοι έμειναν εκτός υπηρεσίας για έξι χρόνια μέχρι που η υπόθεσή τους εκδικάστηκε τελικά στο Αγρίνιο, εκεί όπου δεν προέκυψε υλικό που να αποδεικνύει την εμπλοκή τους σε όσα τους καταλογίζονταν.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε τότε ο 57χρονος επιχειρηματίας του απαιτούσαν εκβιαστικά 15.000 ευρώ για να διευθετήσουν ευνοϊκά κάποιες εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις του. Οι δύο ελεγκτές είχαν συλληφθεί σε καφετέρια στην Λευκάδα, έπειτα από προσυνεννοημένη συνάντηση με τον επιχειρηματία ο οποίος τους κατήγγειλε και έπειτα από τις απολογίες τους είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.


Πηγή