Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας: Κυριάρχησε το εργοστάσιο απορριμμάτων – Δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσε […]

Παρουσία του αν. Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου θα υπογραφεί την Τρίτη 12 Μαρτίου η σύμβαση με την Κ/Ξ που θα εκτελέσει το έργο κατασκευής του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων για την Ηλεία στην θέση ‘Τριανταφυλλιά’.

Αυτό έκανε γνωστό στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ο Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιτέλους ένα αναπτυξιακό έργο φτάνει στο τέλος του».

Στην συνεδρίαση πάντως δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις, μεταξύ της παράταξης της πλειοψηφίας και της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας.

Ανεξαρτητοποίηση Ντάναση

Αρχικά το προεδρείο του Συμβουλίου διάβασε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Χαράλαμπου Ντάναση από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας ‘Ήλιδα- Νέα Εποχή’, καθώς ο ίδιος δεν ήταν παρών.

Αμέσως μετά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Ζαχαρόπουλος ζήτησε να τοποθετηθεί και σχολίασε καυστικά ότι ο κ. Ντάνασης έπρεπε να παρίστατο στην συνεδρίαση και να δηλώσει αυτοπροσώπως την ανεξαρτητοποίησή του αντί να διαβάζονται ‘εντεταλμένα’ κείμενα, υποστήριξε ότι ο κ. Ντάνασης εξαρχής ήταν υπέρ της ανεξαρτητοποίησης γιατί ποτέ δεν έλαβε θέση αντιδημάρχου και του ευχήθηκε να ακολουθήσει τον δρόμο που επιθυμεί.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή