Δριμεία ανακοίνωση της Αχαϊκής: “Σεβαστείτε ότι κλείνουμε 100 χρόνια ιστορίας”


Το Δ.Σ. της Αχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του Θανάση Φραγκούλια και παράλληλα έριξε “βέλη” προς την διαιτησία, απαιτώντας σεβασμό ενόψει πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “καναρινιών”:

«Η Αχαϊκή Α.Ε είναι αποφασισμένη ενός όψη του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου και περισσότερο όμως για τα play off να μην ανεχτεί συμπεριφορές αντιπάλων και διαιτητών ανάλογες με αυτές του αγώνα με την θύελλα Πατρών.

Ακυρωθέν κανονικό γκολ για οφσάιντ , πέναλτι στον Φραγκούλια που δεν δόθηκε πότε στο 1-0 !!!! Και πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα στο εγκληματικό εσκεμμένο φάουλ πάλι πάνω στον Φραγκούλια ως δια μαγείας έγινε κίτρινη!

Σας ενημερώνουμε κύριοι ότι ο ποδοσφαιριστής μας Θανάσης Φρακούλιας χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς από αυτό το εγκληματικό χτύπημα. Ο Σ.Ε.Π.Α θα πάρει θέση;

Όλα αυτά κύριοι από διαιτητή Β’ Εθνικής !!!!!! Αν οριστεί αύριο στα play off ένας διαιτητής μικρότερης εμπειρίας τι να περιμένουμε;

Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες και την ιστορία τους.

Σεβαστείτε ότι σε 1 χρόνο το 2020 συμπληρώνουμε 100 χρόνια ιστορίας! !!!!!

Η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού Αχαΐας μετά την μεγάλη Παναχαϊκή και τον Παναιγιάλειο με συμμετοχές και διακρίσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική και πανελλήνια η δεύτερη ομάδα σε συμμετοχές στην Δ’ Εθνική.

Εμείς σεβόμαστε όλους τους παράγοντες που διοικούν τα σωματεία γιατί “ματώνουν” οικονομικά καθημερινά για να υπάρχουν ομάδες ποδοσφαιριστές και “παράγοντες” Ενώσεων & Συνδέσμων.

Σεβαστείτε τον αγώνα μας σαν συμβούλιο της Αχαϊκής που είμαστε σχεδόν όλοι ελεύθεροι επαγγελματίες της καθημερινότητας που προχωράμε με χορηγίες και Συνδιαδρομές συμπολιτών μας.

Θα προστατέψουμε την ομάδα μας με οποιοδήποτε τρόπο. Δώστε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος να διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει κάθε ομάδα να κατακτήσει.

ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΑΝΟΧΉ ΤΈΛΟΣ».

Το Δ.Σ της Αχαϊκής Α.Ε


Πηγή