Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο)

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού στο Ξενοδοχείο Ποσειδών Palace στα Καμίνια, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων και του Σώματος Εθελοντών Διασωστών – Πυροσβεστών Δυτικής Αχαίας, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Στην διάρκεια της εκδήλωση έγινε παρουσίαση του έργου και της συνεργασίας των δύο εθελοντικών ομάδων από τον πρόεδρο του Σ.Ε.ΔΙ.Π. Δυτικής Αχαίας κ. Γεράσιμο Παναγόπουλο ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο νέος πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΥ.Δ. Βραχναιίκων κ. Θεόδωρος Διαμαντόπουλος καθώς και ο απερχόμενος κ. Σπήλιος Λαλιώτης.

Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο)

Την πίτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιότατος π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών και ο αιδεσιμότατος, π. Χρήστος Σιαμαντάς, ιερέας του Δημοτικού Διαμερίσματος Βασιλικού.

Τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου παρέλαβε εκ μέρους των δυο Προέδρων των εθελοντικών σωματείων, ο Πανοσιολογιότατος π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αθ. Ραυτακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών της Πάτρας κ. Γιάννης Μελάς, η Αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδος, Βραχναιίκων, Παραλίας και Ρίου κ. Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, ο Διοικ. της Π.Υ. του Νομού Αχαΐας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο Διοικ. του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού της Πάτρας κ. Βασίλης Μαρτζάκλης, ο Διοικ. της 6ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργος Κολοκοτσάς καθώς και ο Υποδιοικ. της Π.Υ. της ΒΙ.ΠΕ. κ. Μπαλτάς.

Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο)

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δυτ. Αχαΐας κ. Ηλίας Καραμπελιάς, ο Πρόεδρος ΟΤΑΔ ΔΥΜΑΙΩΝ κ. Ξενοφώντας Μπαχράς, ο Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Κ. Αχαΐας κ. Βαγγέλης Τισαρχόντως, ο Υπ. Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κ. Σπύρος Μυλωνάς, η Πρόεδρος του Πολ. Συλλόγου Κ. Αχαΐας “ΠΑΛΕΙΑ” κ. Ροδιά Καραμπελιά, Εκπρόσωπος της ΑΧΑΙΚΗΣ και εθελοντές πυροσβέστες-μέλη του Σ.Ε.ΠΥ.Ν.Α.

Στην διάρκεια των σύντομων χαιρετισμών τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι, εξήραν το έργο των εθελοντών πυροσβεστών ενώ αναφέρθηκαν και στην αγαστή συνεργασία τους με τη Π.Υ. και τις Δημοτικές Αρχές των δύο περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Στην πίτα υπήρχαν τρία φλουριά και αντίστοιχα δώρα, δύο από αυτά ήταν πυροσβεστήρες αυτοκινήτου, προσφορά της εταιρείας ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ασημακόπουλος-Γομοστιώτης και τυχεροί ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και ο Διοικ. του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού της Πάτρας κ. Βασίλης Μαρτζάκλης. Το τρίτο δώρο ήταν μια μπλούζα από το κατάστημα BUGATTI στην Κ. Αχαία, Πατρών-Πύργου 8 και τυχερή ήταν η κ. Μαρία Αθανασοπούλου .

Τέλος τα Δ.Σ. των δυο εθελοντικών σωματείων ευχαρίστησαν θερμά τους χορηγούς των δώρων καθώς και τον κ. Καπερώνη, ιδιοκτήτη του Ποσειδών Palace για την εξαιρετική φιλοξενία.

Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο) Δυτική Αχαΐα: Mε επιτυχία η κοπή πίτας των εθελοντών πυροσβεστών Ε.Ο.ΠΥ.Δ. και Σ.Ε.ΔΙ.Π. (φωτο)


Πηγή