Αιγιαλεία: H Αλεξάνδρα Κλιματσάκη υποψήφια με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

H Αλεξάνδρα Κλιματσάκη θα κατέβει υποψήφια με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο για τον Δήμο της Αιγιαλείας.

"Είμαι αυτοαπασχολούμενη Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Νομικού Τμήματος της ΝΟΠΕ, κάτοχος Πιστοποίησης με αντικείμενο Η Ελληνική Οικονομία και η Αγορά Εργασίας από το 2014-2020 του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Bachelor TRAINING (Μετεκπαίδευση) στην Εγκληματολογική ψυχολογία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συνεργαζόμενη Δικηγόρος κατά το έτος 2008-2009 στην Ανώνυμη Εταιρία «Τράπεζα Γεοδεδομένων ΑΕ» και κάτοχος Πιστοποίησης Σεμιναρίων Εγκληματολογίας στην “Ανίχνευση Ψεύδους”. Ιδρυτικό και ενεργό μέλος και υπεύθυνη χορηγιών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου από το 2016 έως και σήμερα.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το έτος 1985 όπου και μεγάλωσα. Η μητέρα μου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ενώ ο πατέρας μου από τα Χανιά Κρήτης. Στο Αίγιο ήρθα και εγκαταστάθηκα το έτος 2011 και κατοικώ έκτοτε μόνιμα μαζί με το σύζυγό μου Χρήστο Μεντζελόπουλο, Συμβολαιογράφο Αιγίου.

Από τον πρώτο καιρό που εγκαταστάθηκα εδώ εντυπωσιάστηκα από τις ομορφιές της Αιγιάλειας, το πλεονέκτημα της περιοχής να συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα που μεταξύ άλλων την καθιστά πλούσια σε αγροτική παραγωγή. Μία περιοχή που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του Ελληνικού χάρτη, εύκολα προσβάσιμη από οποιοδήποτε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αναπόφευκτα, πάντα έκανα συγκρίσεις με τον τόπο καταγωγής μου και με τα Χανιά που επισκέπτομαι σχεδόν κάθε χρόνο και οι συγκρίσεις αυτές με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η Αιγιάλεια είναι ένας τόπος με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης που έχει μείνει όμως ανεκμετάλλευτος και στάσιμος λόγω κακής διαχείρισης, πνιγμένος από χρόνια προβλήματα.

Ο τόπος αυτός χρειάζεται ένα Δήμαρχο σαν το Δημήτρη Καλογερόπουλο. Έναν άνθρωπο που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στα κοινά και την αποτελεσματικότητα με το όραμα και τη δημιουργικότητα, γνώστη των προβλημάτων της περιοχής που μπορεί να οργανώσει και να διοικήσει με στοχοπροσήλωση στη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη. Χωρίς πειραματισμούς, χωρίς κωλυσιεργία, αφήνοντας πίσω συμφέροντα και πρακτικές του παρελθόντος.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος με έπεισε να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές λόγω της επιθυμίας μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο να ξεπεράσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος και να επιδιώξουμε οργανωμένα και με ομοψυχία την ανάδειξη της όμορφης περιοχής μας. Ο τόπος μας άλλωστε χρειάζεται τους νέους ανθρώπους του.

Δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Η Αιγιάλεια χρειάζεται νέες ιδέες, δημιουργικότητα και διάθεση για σκληρή δουλειά" αναφέρει στην ανακοίνωσή της.


Πηγή