Αιγιαλεία: H Ήλια – Ανδρομάχη Παλαιολόγου στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Με την παράταξη του Δημήτρη Καλογερόπουλο κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Ήλια-Ανδρομάχη Παλαιολόγου για τον Δήμο Αιγιαλείας.

Στην δήλωσή της αναφέρει: Aποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως Δημοτική Σύμβουλος, με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Γεννήθηκα το 1984, τελείωσα το σχολείο στην Ακράτα, σπούδασα πολιτικός μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και το μεταπτυχιακό μου αναφέρεται στις αντισεισμικές κατασκευές. Μετά τις σπουδές μου συνέχισα να κατοικώ και να εργάζομαι στην περιοχή μας. Πάνω από 10 χρόνια είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ τεχνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται τόσο σε μελέτες, όσο και σε κατασκευές. Ο σύζυγός μου, Φώτης Πανταζής, στήριξε την επιλογή μου και μετέφερε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ακράτα, όπου κατοικούμε μόνιμα και μεγαλώνουμε το γιο μας.

Το οικογενειακό μου περιβάλλον με έμαθε να αγαπώ και να σέβομαι τον τόπο μου, τα ήθη και τις παραδόσεις του. Με δίδαξε ότι πρέπει να τον υπηρετώ, όπως μπορώ, με ήθος, συνέπεια και αξιοπρέπεια. Έτσι, με την υποψηφιότητά μου και με τη βοήθεια της δικής σας ψήφου, έχω στόχο να βοηθήσω την όμορφη περιοχή μας να αποκτήσει μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη, ουσιαστική κοινωνική μέριμνα και πολιτιστική δράση.

Ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση, είναι ήδη επιτυχημένος και έμπειρος στη Δημοτική Αρχή, βαθύς γνώστης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής μας. Η προσωπικότητα και οι θέσεις του με έπεισαν ότι θα είναι ο σωστός για την περιοχή της Αιγιάλειας Δήμαρχος, που με αποφασιστικότητα και εντιμότητα θα διαχειριστεί τα προβλήματα του Δήμου μας.

Φίλοι και φίλες, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνιστώ με το συνδυασμό του κ. Καλογερόπουλου για το συμφέρον των συμπολιτών μας και για ένα καλύτερο μέλλον της Αιγιάλειας!


Πηγή