Αιγιαλεία: Ο Νίκος Καραΐσκος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

Ο Νίκος Καραΐσκος δηλώνει παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Σε δήλωσή του αναφέρει:"Γεννήθηκα το 1973 στο Αίγιο, όπου και κατοικώ μόνιμα. Γιός πολύτεκνης οικογένειας.Είμαι Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός με εξειδίκευση στα βιομηχανικά ηλεκτρονικά ισχύος και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.Επί σειρά ετών ασχολούμαι με μεθοδικότητα και πολύ αγάπη με τον εθελοντισμό και είμαι στέλεχος του μεγαλύτερο εθελοντικού φορέα της χώρας από θέσεις ευθύνης.

Επίσης, είμαι Πρόεδρος του Φιλοδασικού Συλλόγου Πυργακίου και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων. Δραστηριοποιούμαι συστηματικά σε θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική και κοινωνική ανάκαμψη της Αιγιάλειας. Eίμαι παντρεμένος με τη Κατερίνα Φάκου και έχουμε τρεις γιους: Το Μανώλη, τον Ηλία και τον Παναγιώτη.

Αγαπητοί συμπολίτες, Έχοντας ζήσει, εργαστεί και μεγαλώσει την οικογένεια μου στο Αίγιο πιστεύω με βεβαιότητα πως ο ευλογημένος τόπος μας μπορεί να προσφέρει ποιότητα ζωής, ευκαιρίες ανάπτυξης και εργασίας, πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας σε ευπαθείς ομάδες και οικογένειες. Αποφάσισα να εργαστώ σκληρά σε αυτή τη κατεύθυνση δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Στο τοπίο της Αυτοδιοίκησης απαιτούνται συνέργειες και συνθέσεις, άνθρωποι ικανοί να λειτουργούν για το καλό του τόπου, πολιτική ανεξαρτησία με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών. Τόσο μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή στον παραγωγικό τομέα της Αιγιαλείας όσο και από τη δράση μου σε φορείς της κοινωνίας πολιτών, της νεολαίας και του αθλητισμού έχω αποδείξει πως μπορώ να λειτουργήσω με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Τους επόμενους μήνες θα συναντηθούμε με συμπολίτες, θα ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον, θα καταθέσουμε προτάσεις για την Αιγιαλεία του μέλλοντος. Σε αυτή τη προσπάθεια δε περισσεύει κανείς, γιατί ο στόχος μας είναι το αύριο των παιδιών μας.
Καλή δύναμη σε όλες και όλους".


Πηγή