Έγιναν οι εκλογές στην Ένωση Αλεξανδριτών

ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ»
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41-
ΤΚ 10431 ΑΘΗΝΑ

Οι εκλογές του Συλλόγου μας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2019 ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών, όπου διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων του.

Παραβρέθηκαν 44 συγχωριανοί αλλά και φίλοι του χωριού μας, όπου μέσα σε θερμό και φιλικό κλίμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κατσάρας αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, έκοψε την πίτα, ευχόμενος υγεία και κάθε πρόοδο για το 2019.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων Θεόφιλος Λογοθέτης, ο Πρόεδρος των Λευκαδίων Αττικής “Αγία Μαύρα” Σωκράτης Κακλαμάνης, ο πρόεδρος της Ενωσης Αγιοπετριτών Απόστολος Αντύπας και ο Πρόεδρος του συνδέσμου Απανταχού Εγκλουβησάνων Χαραλάμπος Κοντογιώργης,

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Κατσάρας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Δ.Σ, ο Ταμίας Παναγιώτης Σέρβος παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό και η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Αγάπη Κόκλα την έκθεση του οικονομικού ελέγχου.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος, κατατέθηκαν προτάσεις και προβληματισμοί για διάφορα θέματα του χωριού μας και εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονο-
μικός απολογισμός. Ακολούθησε η ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής και προχωρήσαμε στη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων.
Το αποτέλεσμα της καταμέτρησης ανέδειξε κατά αριθμό ψήφων:

Α. Για το Δ.Σ.

1. Μανωλίτσης Δημήτριος του Νικ.
2. Τζαναβάρη Αγγελίνα
3.Δαμιανής Ξενοφών του Ευστρ.
4. Μανωλίτσης Ευγένιος του Αγγ.
5. Κατσάρας Χρήστος
6. Αμπουμόγλι Λάμπρος του Ζαχ.
7.Σούνδιας Τιμόθεος του Ιωαν.

Αναπληρωματικοί:

1.Θερμός Γιώργος του Λαμ.
2.Σέρβος Παναγιώτης του Κων.

Β. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

1. Κόκλα Αγάπη του Ευστ.
2. Κολυβάς Νικολαος του Κων.
3. Μανωλίτση- Καπελέρη Κωσταντίνα
Αναπληρωματικοί:
1.Μανωλίτσης Νικόλαος του Ευστ.

Γ. Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία

1. Μανωλίτσης Δημήτριος του Νικ.
2. Μανωλίτσης Ευγένιος του Αγγ.
3. Σούνδιας Τιμόθεος του Ιωαν.
4. Κατσάρας Χρήστος
5. Σέρβος Παναγιώτης του Κων.

Σύμφωνα με το καταστατικό εντός των ημερών και με πρωτοβουλία του πρώτου σε ψήφους για το Δ.Σ. Δημητρίου Μανωλίτση, θα συνέλθουν τα νεοεκλεγέντα μέλη προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα.

Τέλος αφού ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος 2019, ευχαριστούμε θερμά την Ντίνα συζ. Σπύρου Ιωαν. Σούνδια που ετοίμασε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αλλά και τις υπόλοιπες Αλεξανδρίτισσες για τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν και τα οποία όπως ήταν φυσικό τιμήσαμε δεόντως.


Πηγή