Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: «Μην διασπάσετε τον Δήμο -Καταστρεφόμαστε».

Δήμος Κέρκυρας Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: «Μην διασπάσετε τον Δήμο -Καταστρεφόμαστε».

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα απέστειλε σήμερα η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας με την οποία ζητά να μετατεθεί το όποιο σχέδιο της Κυβέρνησης για την Διάσπαση των Δήμων με πλήρη οργάνωση για τις επόμενες εκλογές.

Η επιστολή έχει ως εξής: «Σε συνέχεια της επιστολής που σας είχαμε αποστείλει την 21η Νοεμβρίου 2018 με αρ. πρωτ. 26, διαβάζουμε σήμερα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το σχέδιο τροπολογίας του Υπουργείου σας για τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας σε τρεις Δήμους. Η Κέρκυρα τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και ολική
καταστροφή τόσο της κοινωνικής όσο και της οικονομικής της ζωής, με το άλυτο πρόβλημα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων της, που οδηγούν τους πολίτες της σε πλήρη απόγνωση και την έχουν καταστήσει έναν απέραντο σκουπιδότοπο.
Σας καλούμε από τη θέση ευθύνης που κατέχετε, να μεταθέσετε το όποιο σχέδιο της Κυβέρνησης σας υπάρχει, με πλήρη οργάνωση για τις επόμενες εκλογές. Η Κέρκυρα είναι ένας ευλογημένος προορισμός που χρειάζεται βοήθεια.
Η διάσπαση του ενιαίου Δήμου από εσάς στην παρούσα φάση θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ήδη γεμάτη γραφειοκρατικά εμπόδια πραγματική οικονομία. Ευελπιστούμε ότι οραματίζεστε μαζί μας ένα καλύτερο αύριο για την Κέρκυρα, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».


Πηγή