Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων για να ανοίξουν τους δρόμους

Από χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, επιχείρησαν τη διάνοιξη των δρόμων από τη χιονόπτωση στις Τοπικές Κοινότητες Άνω Καστρίτσι, Πιτίτσα, Σούλι και Μοίρα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

«Με εκχιονιστικά μηχανήματα ρίψη αλατιού με τις αλατιέρες, οι εργαζόμενοι του Δήμου, έγκαιρα και αποτελεσματικά, επενέβησαν ανοίγοντας τους δρόμους, προκειμένου να είναι προσπελάσιμοι και ασφαλείς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Άμεσα επίσης, ανοίχτηκε ο δρόμος στη θέση Αι Γιάννης Άνω Καστριτσίου, για να περάσει νοσοκομειακό όχημα, όπου παρέλαβε ασθενή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, χθες το βράδυ, οι υπηρεσίες του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, επενέβησαν στην περιοχή του Καστελλοκάμπου, όπου ένα μεγάλο δέντρο (πεύκο) έπεσε λόγω των θυελλωδών ανέμων σε εγκαταλειμμένο σπίτι, το έκοψαν και το μετέφεραν.

Οι υπηρεσίες μας παραμένουν σε ετοιμότητα και επιφυλακή, με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, ενώ το βράδυ και νωρίς το πρωί, θα συνεχίσουν με τις αλατιέρες την ρίψη αλατιού, για την αποφυγή της παγοποίησης των δρόμων, στις Κοινότητες Μοίρα, Σούλι, Πιτίτσα, Άνω Καστρίτσι, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί.»


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Φεβρουαρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία