Επίθεση Σπηλιόπουλου κατά Σπίρτζη και Κατσιφάρα για τον Πατρών-Πύργου

Μέσα στο 2019, δηλαδή στην επόμενη κυβέρνηση…

Τόσο ο αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου όσο και το σιδηροδρομικό δίκτυο θα παραπεμφθούν από τη νυν κυβέρνηση στην επόμενη, εκτιμά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, που εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον υπουργό Χρ. Σπίρτζη όσο και στον περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα.

Η δήλωση του Κώστα Σπηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Αληθινή αποκάλυψη ήταν η ομιλία του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργάνωσε η εφημερίδα «Πατρίς» στην Αρχαία Ολυμπία. Συνέδριο στο οποίο παρέστη ο πολιτικός φίλος και συνδαιτημόνας του υπουργού περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας.

Τι είπε ο υπουργός για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου; Είπε ότι οι έξι από της οκτώ συμβάσεις βρίσκονται προς κύρωση στη Βουλή, μία βρίσκεται προς έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο κι ακόμα μία βρίσκεται σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων που θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση με δύο μήνες.

Τι είπε ο υπουργός για το σιδηροδρομικό δίκτυο; Είπε πως «μέσα στο 2019» θα δημοπρατηθεί η γραμμμή Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα. Επίσης «μέσα στο 2019» θα δημοπρατηθεί το τμήμα Αίγιο-Ρίο και πάλι «μέσα στο 2019» θα δημοπρατηθείν το Ρίο-Άγιος Διονύσιος.

Για όλα αυτά τα ζητήματα μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επανέλθουμε αναλυτικά προκειμένου οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να έχουν πλήρη ενημέρωση για όσα τους συμβαίνουν.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό μέσα στο 2019 θα πραγματοποιηθούν βουλευτικές εκλογές με σχεδόν βεβαία την πιθανότητα εκλογικής ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε γίνεται φανερό το σχέδιο Σπίρτζη. Θα φορτωθούν όλες αυτές οι εκκρεμότητες στην επόμενη κυβέρνηση ενώ ο ίδιος θα ισχυρίζεται ανακριβώς πως τα είχε όλα έτοιμα και απλώς οι επόμενοι δεν τα προχωρούν.

Ο πολιτικαντισμός Σπίρτζη είναι γνωστός. Εκείνο όμως που αποκαλύπεται τώρα είναι η εκκωφαντική σιωπή του απερχόμενου περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα που καλύπτει τον υπουργό και παραβλέπει το γεγονός ότι έργα τεράστιας σημασίας για τη Δυτική Ελλάδα βρίσκονται στον αέρα του κυβερνητικού λαϊκισμού.

Ευτυχώς όμως γιατί μέσα στο 2019 θα γίνουν και περιφερειακές εκλογές οπότε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσει φωνή και ανάστημα που τόσο της λείπουν σήμερα».

The post Επίθεση Σπηλιόπουλου κατά Σπίρτζη και Κατσιφάρα για τον Πατρών-Πύργου appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή