Η Αγγελική Βερροπούλου υποψήφια με την παράταξη του Σπύρου Μυλωνά

Ακόμη μια υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , Σπύρος Μυλωνάς.

Αναλυτικά :

Η Αγγελική Γαλάνη – Βερροπούλου ρίχνεται μαζί μας στη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας. Η Αγγελική θα είναι υποψήφια στη δημοτική ενότητα Ωλενίας.

Πρόκειται για μια γυναίκα δραστήρια με μεγάλη αγάπη για το τόπο της. Έχει γεννηθεί το 1970 και κατάγεται από την τοπική κοινότητα Χαικαλίου. Είναι μόνιμη κάτοικος στην τοπική κοινότητα Αχαϊκού, όπου είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Βερρόπουλο και έχουν ένα γιο το Νίκο, ο οποίος είναι δεκαοκτώ ετών και σπουδάζει στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Λουσικών και ιδρυτικό μέλος και ταμίας του συλλόγου τοπιού και περιβάλλοντος, με έδρα τη δημοτική κοινότητα Ωλενίας. Με προσωπική της πρωτοβουλία διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές ανά την Ελλάδα για τους συντοπίτες της και είναι γραμματέας στο συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Αχαϊκού. Επίσης έχει ξεκινήσει μαζί με τους συγχωριανούς της την ίδρυση εκπολιτιστικού συλλόγου στο Αχαϊκό, ενώ είναι αντιπρόεδρος στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Επιπλέον ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων» με επικεφαλής το Διονύση Γκοτσούλια.

Όπως και η ίδια λέει «Η αγάπη της για τον τόπο της, της δίνει δύναμη να συνεχίζει να παλεύει για καλύτερες συνθήκες ζωής για τους συνδημότες της….».


Πηγή