Η « Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων » έκοψε την πίτα της

Σε ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου « Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων » στην καφετέρια Yachting House στην παραλία Βραχναιίκων. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και όλοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και προτάσεις για καινούργιες δράσεις & συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στις ποικίλες δράσεις της χρονιάς που πέρασε, καθώς και στην επιτυχημένη λειτουργία των τμημάτων του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι τοπικών & άλλων φορέων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Βραχναιίκων, Παραλίας, Μεσσάτιδας & Ρίου κα. Ιουλία Γιαννιτσοπούλου. Ο ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βραχναιίκων π. Σωτήριος Μανωλόπουλος ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, την πίτα του Συλλόγου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μέρος της δουλειάς των τμημάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας κ. Στέλιος Σοφός παρουσίασε τον θεατρικό μονόλογο «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» σε κείμενο του Αντόν Τσέχωφ. Στη συνέχεια, έφηβοι & ενήλικες του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ την παρουσίαση έκλεισαν μέλη του Τμήματος Latin με όμορφες χορογραφίες.

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά: τα βιβλιοπωλεία «Πρωτοπορία» και «Πολύεδρο» που προσέφεραν από ένα δώρο για τα φλουριά της βασιλόπιτας, την κα. Ιωάννα Σιάτου της εταιρείας Tottis-Bingo για τα κεράσματα που προσέφερε, τους υπεύθυνους της καφετέριας Yachting House για τη φιλοξενία στον όμορφο χώρο τους και, τέλος, τους εκπροσώπους των φορέων και όλους τους παρευρισκόμενους, που μας τίμησαν για άλλη μία χρονιά με την παρουσία τους.

Δείτε φώτο


Πηγή