Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Κοπή πίτας με εκπλήξεις! (PHOTOS)

Είθισται να κάνουν την διαφορά οι εκδηλώσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και φυσικά δεν θα αποτελούσε εξαίρεση η φετινή εκδήλωση!

Το ραντεβού είχε δοθεί το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο ‘Amalias Hotel’ στην Κουρούτα και η προσέλευση ήταν μεγάλη, όχι μόνο από μέλη του Ιατρικού Συλλόγου αλλά και από φίλους.

Όπως πάντα ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Τσαούσης επεφύλασσε εκπλήξεις και η βραδιά κύλησε με μουσικό πρόγραμμα αλλά και με χορευτές που παρουσίασαν εξαιρετικό πρόγραμμα με χορούς λάτιν και οριεντάλ, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην αίθουσα αφού εκτός από τις χορευτικές τους ικανότητες ξεχώρισαν και για το φαντασμαγορικό πρόγραμμα που προσέφεραν όπου δεν έλειψαν ούτε οι… φωτιές! Και φυσικά, δεν έλειψε και η λαχειοφόρος με τα πλούσια δώρα.

Ο κ. Τσαούσης λιτός και περιεκτικός, έδωσε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με… άρωμα ΠΑΣΟΚ, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο, και τους άφησε να απολαύσουν την βραδιά, στην διάρκεια της οποίας δεν έλειψε ο χορός και το τραγούδι, όπως δεν έλειψαν και οι παρουσίες των υποψηφίων.


Πηγή