ΗΜΕΡΑ : Πιέσεις στον Γ. Θεοδόση (11880) για κάθοδο στο Δήμο Ζακύνθου

Η είδηση κυκλοφορεί στα στέκια του νησιού και από στόμα σε στόμα, πολλές μέρες…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο Γιώργος Θεοδόσης της Levante Ferries και του 11880, δέχεται σοβαρές πιέσεις από πολύ μεγάλη ομάδα συμπολιτών, προκειμένου να ηγηθεί συνδυασμού, στις προσεχείς εκλογές με στόχο το Δήμο Ζακύνθου.

Οι πληροφορίες
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι, η λύση “Θεοδόση” προέκυψε από την άμεση ανάγκη που έχει ο τόπος προκειμένου να εξελιχθεί και να χαράξει ένα νέο ξεκίνημα στο Πανελλαδικό αλλά και στο Παγκόσμιο στερέωμα.
Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι και πολίτες με κοινή αφετηρία την λατρεία τους για το τόπο, βλέπουν ως μονόδρομο την οργάνωση καθόδου ενός “σχήματος” που θα μπορέσει να στήσει από την αρχή το Δήμο, να καταγράψει τις ανάγκες του νησιού, να επαναδημιουργήσει τις υπηρεσίες, να εμπνεύσει τους εργαζόμενους, να αναγεννήσει τον ρόλο, να καταγράψει με σχολαστικότητα τα σοβαρά περιουσιακά στοιχεία του οργανισμού, να κλείσει δικαστικές υποθέσεις και να διεκδικήσει τα νόμιμα, να δώσει – εδώ και τώρα – λύσεις σε απλά καθημερινά προβλήματα, να λειτουργήσει ανταποδοτικά σε κάθε δημότη, να τελειώσει θέματα καθαριότητας – περιβάλλοντος, ύδρευσης, οδικού δικτύου και να δουλέψει εντατικά στο κομμάτι της τουριστικής αναβάθμισης, ανάδειξης, επικοινωνίας, εξωστρέφειας και προβολής.

Ο Γιώργος Θεοδόσης
Ο Γιώργος Θεοδόσης είναι ένας αυτοδημιούργητος συμπολίτης με σπουδαίο όραμα, ο οποίος έχει πετύχει σημαντικούς στόχους στην πορεία του, έχει βοηθήσει συμπολίτες μας, έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στο νησί και πάνω από όλα, λατρεύει την γενέτειρα του!
Ο ίδιος δηλώνει «πολυάσχολος» και ουσιαστικά, θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς, με γνώμονα την αγάπη για τη Ζάκυνθο και ουδόλως από την θέση του Δημάρχου. Δηλώνει στρατιώτης εφόσον υπάρχει εμπνευσμένη ομάδα να πάει τη Ζάκυνθο μπροστά. Οι μισθοί και οι θέσεις, τον βρίσκουν αντίθετο, ενώ όπως έχει πει σε στενούς του φίλους, η αυτοδιοίκηση χρειάζεται εμπειρία διαχείρισης, διοίκηση, πάρα πολλές γνωριμίες που θα ανοίγουν πόρτες, οργάνωση, σχεδιασμό και προγραμματισμό, διεκδίκηση σοβαρών κονδυλίων και μια στιβαρή ιεράρχηση προβλημάτων που πρέπει να λυθούν τώρα.
Είναι εκείνος που μπορεί να πάει το νησί πολύ ψηλά!

Υπάρχει μεγάλο ρεύμα σε αυτή την κατεύθυνση
Πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν συμμετοχή, συστράτευση και υποστήριξη, σε μια τέτοια εξέλιξη, η οποία εφόσον συμβεί, θα κάνει την διαφορά στην επιλογή και τα θέλω των συμπολιτών.
Μια πολυεπίπεδη λύση, με κυρίαρχα αποτελέσματα, η οποία θα πρέπει να πλαισιωθεί με ικανούς πολίτες, με επιστήμονες και με νέους ανθρώπους που θα έχουν κοινό όραμα και μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους στη Ζάκυνθο.
Αντικειμενικά, ο δρόμος οδηγεί στην επιστράτευση κάθε μέσου που θα πάει το νησί πάρα πολύ ψηλά!

Οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένεται η απόφαση του ίδιου του Θεοδόση για την συμμετοχή ή μη σε μια τέτοια σοβαρή λύση για τον τόπο…

ΗΜΕΡΑ


Πηγή