Κ. Νικολούζος: «Δεν έχουμε άλλον αδειοδοτημένο αποδέκτη εκτός από τον ΧΥΤΥ Νότου». (Βιντεο)

Δήμος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος: «Δεν έχουμε άλλον αδειοδοτημένο αποδέκτη εκτός από τον ΧΥΤΥ Νότου». (Βιντεο)

Δεν υπάρχει άλλος αδειοδοτημένος αποδέκτης εκτός του ΧΥΤΥ Νότου επεσήμανε μιλώντας στο Corfutv ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.

Επίσης επεσήμανε ότι: «Οι προειδοποιήσεις ήταν ηχηρές αλλά φαίνεται ότι δεν ελήφθησαν υπόψη από αυτούς, που έχουν ταχθεί να προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες. Εγώ δεν πιάστηκα με βόμβες και δυναμίτη, κάποιοι άλλοι πιάστηκαν, οι οποίοι είναι ελεύθεροι. Ο Δήμος δεν έχει την αρμοδιότητα να περιφρουρήσει εγκαταστάσεις, τα πράγματα είναι καθαρά, εμείς ακολουθούμε ένα σχέδιο για την χρήση των δημόσιων εγκαταστάσεων.

Είχαμε προειδοποιήσει για τις φασίζουσες συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων που με απαράδεκτο, προκλητικό και αντιδημοκρατικό τρόπο κατέλυσαν κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όχι μόνο με τα λόγια τους αλλά και με τα έργα τους.

Δυστυχώς, αυτή η αντιπαράθεση έχει πλέον τα χαρακτηριστικά πολέμου. Ας αναρωτηθούμε επίσης, τι ακριβώς υπερασπίζονται, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιος είναι ο στόχος όλων αυτών που προπηλακίζουν, απειλούν και καταστρέφουν δημόσια περιουσία αυξάνοντας συνεχώς το λογαριασμό που θα «πληρώσει» ο Κερκυραϊκός Λαός».

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Κ. Νικολούζου.


Πηγή