Κ. Παυλίδης: «Ας σκεφτούν λοιπόν καλά οι υπαίτιοι τι πραγματικά επιθυμούν, γιατί μπορεί και να συμβεί».

Π.Ι.Ν Κ. Παυλίδης: «Ας σκεφτούν λοιπόν καλά οι υπαίτιοι τι πραγματικά επιθυμούν, γιατί μπορεί και να συμβεί».

«Δυστυχώς, τα θλιβερά περιστατικά που διαδραματίστηκαν σήμερα (25/02) εντός του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, έρχονται να επιβεβαιώσουν μέχρι κεραίας τους φόβους και τις ανησυχίες για τον τρόπο και τις πρακτικές που επιλέγει να δρα η συγκεκριμένη ομάδα κατοίκων της Λευκίμμης», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης.

Μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής: «Ο σημερινός αποκρουστικός προπηλακισμός των Αντιπεριφερειαρχών Κέρκυρας, Ν. Πανδή και Δ. Τσούκα, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο σε μια αλυσίδα βίαιων, απειλητικών και σαφώς μη δημοκρατικών ενεργειών μιας ομάδας κατοίκων, τα μέλη της οποίας δρουν στοχευμένα και με απόλυτη γνώση των πράξεων τους.

Η καταδίκη τέτοιου είδους επαναλαμβανόμενων γεγονότων είναι αυτονόητη, πλέον όμως δεν αρκεί. Ας αναλογιστούν όσοι απέναντι στο διάλογο επιζητούν να προτάσσουν τις απειλές και τη βία. Οι προπηλακισμοί και οι τραμπουκισμοί δεν αποτελούσαν ποτέ δίκαια διεκδίκηση. Οι συγκεκριμένες έννοιες είναι συνδεδεμένες με τις πιο σκοτεινές εποχές που έζησε η πατρίδα μας.

Είναι αναγκαίο τώρα περισσότερο από ποτέ να αντιμετωπίσουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να καθίσουμε να συζητήσουμε με ψυχραιμία και ειλικρίνεια διαφορετικά οι συνέπειες των γεγονότων που βιώνουμε δεν θα είναι απλώς μια θεωρητική συζήτηση. Ας σκεφτούν λοιπόν καλά οι υπαίτιοι τι πραγματικά επιθυμούν, γιατί μπορεί και να συμβεί».


Πηγή