Καταγγελία για τον Αμβρόσιο: Ήθελε να διώξει ηλικιωμένο από γηροκομείο γιατί είναι ομοφυλόφιλος

Καταγγελία για τον Αμβρόσιο: Ήθελε να διώξει ηλικιωμένο από γηροκομείο γιατί είναι ομοφυλόφιλος

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο και έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον οποίο μέχρι πρότινος φρόντιζαν οι άνθρωποι της δομής «Βοήθεια στο σπίτι». Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο».

Την Τρίτη η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή με την παραμονή του συγκεκριμένου ηλικιωμένου μετά την αντίδραση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η αντίδραση του προκλήθηκε όταν πληροφορήθηκε ότι ο ηλικιωμένος είναι ομοφυλόφιλος.

Όταν έγινε γνωστή η παρέμβαση και η αντίδραση που υπήρξε από τον Δήμο και την Υπηρεσία ¨»Βοήθεια στο σπίτι» ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι ο τρόφιμος παραμένει στο Καλλιμανοπούλειο.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/354900-Kataggelia-gia-ton-Ambrosio-Ethele-na-dioxei-elikiomeno-apo-gerokomeio-giati-einai-omophylophilos ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Καταγγελία για τον Αμβρόσιο: Ήθελε να διώξει ηλικιωμένο από γηροκομείο γιατί είναι ομοφυλόφιλος appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή