Κεφαλονιά: «Φτερά» έκαναν 2,2 εκατ. ευρώ για τους σεισμοπαθείς (video)

Τα λεφτά είχαν εγκριθεί για την κατεδάφιση των ακατάλληλων κατοικιών και την κατασκευή εργατικών κατοικιών για τους σεισμοπαθείς

Προβληματισμό προκαλεί η είδηση ότι το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν εγκριθεί για την κατασκευή εργατικών κατοικιών για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς έκαναν «φτερά», σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι του νησιού.

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05:30» του OPEN TV φιλοξένησε τον Κυριάκο Ντρίλη, κάτοικο Κεφαλονιάς ο οποίος δήλωσε: «Ο Δήμος θα μας πει πού πήγαν τα λεφτά. Αυτά τα χρήματα τα έχουν δώσει από το Υπουργείο στην Περιφέρεια κι από την Περιφέρεια στους δήμους για τις κατεδαφίσεις των κτιρίων. Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν έχουν γίνει αυτές οι κατεδαφίσεις ακόμα. Εμείς κάναμε ένα έγγραφο στον δήμο και ζητήσαμε να γίνει κατεδάφιση και περίφραξη του χώρου. Ο δήμος μας απάντησε ότι υπεύθυνοι για την κατεδάφιση είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι, ενώ υπάρχει τροπολογία που λέει ότι ο δήμος Κεφαλονιάς είναι υπεύθυνος για τις κατεδαφίσεις…».

Επιπλέον, ο κ. Ντρίλης σημείωσε ότι ο δήμος Κεφαλονιάς υποστηρίζει εδώ και τρία χρόνια πως δεν έχει λάβει λεφτά για τις κατεδαφίσεις, πράγμα που δεν ισχύει.

Δείτε το βίντεο του OPEN TV:

http://www.youtube.com/watch?v=OZ_AmeDESWA
πηγή: www.ethnos.gr


Πηγή