Κέντρο Ανακύκλωσης Λευκίμμης: «Καλύπτουμε την ανυπαρξία του Δήμου – Συνεχίζουμε δυναμικά».

Περιβάλλον Κέντρο Ανακύκλωσης Λευκίμμης: «Καλύπτουμε την ανυπαρξία του Δήμου – Συνεχίζουμε δυναμικά».

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του Κέντρου Ανακυκλώσης ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ όπου ενημερώνουν για τις δράσεις που γίνονται οι οποιες έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο την ανακύκλωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξης: «Δυστυχώς καλούμαστε να καλύψουμε την ανυπαρξία δράσης του Δημου στο ουσιαστικότερο κομμάτι που θα οδηγούσε στην εξυγίανση του προβλήματος των απορριμμάτων που μαστίζει την Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια.
Η ανακύκλωση της Λευκίμμης δημιουργήθηκε από Λευκιμμιώτες και δεν είχε ούτε έχει την στήριξη κανενός φορέα ιδιωτικού ή δημόσιου και βασίζεται εξ ολοκλήρου στην καλή θέληση των εθελοντών και των κατοίκων της Λευκίμμης καθώς επίσης και των επιχειρηματιών που την στηρίζουν με τις δωρεές τους και την προσωπική τους εργασία για την δημιουργία του νέου χώρου που βρισκόμαστε.
Οι εθελοντές μας δεν πληρώνονται και το Κέντρο μας δεν χρηματοδοτείται από το Δήμο ή κάποιο άλλο φορέα ή από κανέναν ιδιωτικό εργολάβο.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και ευχόμαστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και την μείωση του όγκου των απορριμμάτων στους δρόμους.

Καλό μήνα και ελπίζουμε στην εκτόξευση της ανακύκλωσης όσο πλησιάζει η τουριστική σεζόν για να πετύχουμε μια καλύτερη εικόνα από την περσινή».


Πηγή