Κέρκυρα: «Εκκρεμότητα 900.000 € στην εφορία του Περιφερειάρχη», καταγγέλλει ο Περιφερειακός σύμβουλος Χ. Άνθης […]

Π.Ι.Ν Κέρκυρα: «Εκκρεμότητα 900.000 € στην εφορία του Περιφερειάρχη», καταγγέλλει ο Περιφερειακός σύμβουλος Χ. Άνθης. (Βίντεο)

Άναψαν τα αίματα στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου με μία φράση του Περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Άνθη ότι υπάρχει 900.000 εκκρεμότητα στην εφορία από πλευράς του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γαλιατσάτος προέβη σε επισήμανση ότι ο κ. Άνθης δεν έρχεται συχνά στα Περιφερειακά συμβούλια ενώ τόνισε τα εξής: «Και κάθεται στην καρέκλα του Διευθυντή εκπαίδευσης και δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό την ώρα που εκτελεί την υπηρεσία του. Άρα τι να περιμένει κανείς».

Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς του κ. Άνθη ο οποίος φανερά ενοχλημένος τόνισε τα εξής: «Ναι για έμενα όμως δεν μου βγάλανε σκάνδαλα τα χέρια μου είναι καθαρά αν θες πες μια κουβέντα για ένα ευρώ για έμενα Περιφερειάρχη πες έχω τιμήσει την θέση μου για την εκπαίδευση δυστυχώς η ευτυχώς για ορισμένους δεν υπάρχει η εικόνα και ομοίωση σας. τι να περιμένει κάποιος με 900.000 ευρώ στην εφορία εκκρεμότητα».

Σημειώνουμε ότι ο κ. Γαλιατσάτος δεν απάντησε στις επισημάνσεις του κ. Άνθη όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.


Πηγή