Λευκάδα: Η απάντηση του 54χρονου για την σύλληψη του που αφορά τις παραβάσεις περί όπλων, αρχαιοτήτων κ.α.

Αστυνομικό ρεπορτάζ Λευκάδα: Η απάντηση του 54χρονου για την σύλληψη του που αφορά τις παραβάσεις περί όπλων, αρχαιοτήτων κ.α.

Την δική του απάντηση δίνει ο 54χρονος από την Λευκάδα, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα για παραβάσεις των νομοθεσιών περί όπλων, αρχαιοτήτων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Την απάντηση φιλοξενεί το site http://lefkadapress.gr/ η οποία έχει ως εξής: «Αγαπητοί δημοσιογράφοι ή υπόθεση για την οποία δόθηκε μεγάλη έκταση πρέπει να σας ενημερώσω ότι έχει καταλήξει στο μονομελές πλημμελειοδικείο. Αυτό έγινε γιατί τα αντικείμενα αυτά που είχα ως μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συλλογής είναι δικά μου και έχουν αποκτηθεί με πολύ μεράκι γνώση κόπο και χρήμα. Βλέπετε η Ελληνική δικαιοσύνη έχει διαχωρίσει τους συλλέκτες από τους τρομοκράτες και τους αρχαιοκαπηλους. Όσον αφορά τα κατασχεθέντα αντικείμενα ευτελούς αξίας με το πέρας της διαδικασίας θα περιέλθουν και πάλι στην κατοχή μου με τις προβλεπόμενες άδειες. Θα ήθελα λοιπόν να σάς ευχαριστήσω για την αντικειμενικότητα με την οποία προσεγγίσατε το θέμα.

Υ.Γ Οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν από διασώστες τής πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά από όλους αυτούς που κακόβουλα περιμένουν στη γωνία τον καθένα μας».


Πηγή