Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απαντά η Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ στη δήλωση του Στ. Κοντονή σχετικά «με το μοναδι […]

  • «… η σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην Δημάρχου Αρκαδίων Στέλιου Μποζίκη έχει τεθεί στο αρχείο, ως αναληθής» –

Ακολουθεί η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τηςΝ.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Σε απάντηση της ανακοίνωση του απερχόμενου βουλευτή Σταύρου Κοντονή, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στον τοπικό τύπο, επισημαίνουμε τα εξής:

Ι. Καταρχάς, επιβεβαιώνεται ο τίτλος του καθ’ έξιν και κατά συνήθεια ψευδολόγου ο οποίος χαρακτηρίζει τον απερχόμενο βουλευτή και την ομάδα του καθώς οι συκοφαντίες του περί νομιμοποίησης κινέζων έχουν πέσει από χρόνια στο κενό, αφού η σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην Δημάρχου Αρκαδίων Στέλιου Μποζίκη έχει τεθεί στο αρχείο, ως αναληθής. Μάλιστα, ο απερχόμενος βουλευτής θα είχε ήδη καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση, εάν δεν είχε κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία! Εμείς είμαστε περήφανοι για την υποστήριξή μας, τότε, στον συνδυασμό «Μαζί για τη Ζάκυνθο», εσείς, κύριε Κοντονή, θα έπρεπε να ντρέπεσθε για τις ανίερες και εν κρυπτώ ενέργειες που αφενός έφεραν νικητή τη χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από το νησί μας, αφετέρου οδήγησαν σε παραίτηση τον αξιόλογο επικεφαλής του δικού σας συνδυασμού, κ. Μαρίνο-Κουρή! ΙΙ. Αφού το ΚΙΝ.ΑΛ. καταρρέει, όπως ισχυρίζεσθε, κύριε απερχόμενε βουλευτά, για ποιο λόγο το αντιμετωπίζετε, στο κόμμα σας, σαν πολύφερνη νύφη; ΙΙΙ. Τα περί Τσουκάτου και περί πρώην στελεχών μας που είναι υπόδικα αφορούν το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και μόνον δεδομένου ότι όλοι ανεξαιρέτως οι υποστηρικτές τους ψηφίζουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ, όπως δημόσια δηλώνουν, και καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στο κορυφαίο όργανο του κόμματός σας (Κεντρική Επιτροπή) και στην κυβέρνηση. Εμείς αυτούς φροντίσαμε να τους παραμερίσουμε ήδη από την εποχή της Προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου, όταν ακόμα το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, για να βρουν μετά φιλόξενη στέγη αργότερα στον ΣΥΡΙΖΑ! Με δική μας πρωτοβουλία βγήκαν όλα στο φως! Παρεμπιπτόντως, για τις καταγγελίες του αδελφοποιητού σας, πρώην Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, περί χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Σόρος προκειμένου να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία, τι απαντάτε; Ή μήπως έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας; Όλοι οι ένοχοι να μπουν στη φυλακή, και εκείνοι που πήραν παράνομη χρηματοδότηση, και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εκείνοι που πληρώθηκαν για τα ξεπουλήσουν τα εθνικά μας ζητήματα! Αυτό είναι το πιο σημαντικό. ΙV. Ως εδώ όμως, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι και να κάνετε πλέον, όσα κι αν εξαγγείλετε για να υφαρπάξετε για μία ακόμα φορά ψήφους, έχετε, τελειώσει! Ζάκυνθος, 26.2.2019

Η Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ακολουθεί η επίμαχη δήλωση του Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης ,κ. Στ. Κοντονη, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη Zante Press 24 .

Ο Στ. Κοντονής απαντά σε … Ανεξάρτητους συνδυασμούς – «ταυτίζονται με τις χειρότερες στιγμές της αυτοδιοίκησης στην Ζάκυνθο»

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

25-Φεβ

  • «…και συγκεκριμένα με το μοναδικό σκάνδαλο της νομιμοποίησης δεκάδων Κινέζων, ορισμένοι εκ των οποίων ουδέποτε έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα.»

Συγκεκριμένα,

«Είναι άξιο απορίας το γεγονός, ότι ορισμένοι αυτοχαρακτηριζόμενοι ανεξάρτητοι συνδυασμοί διατυπώνουν τον πολιτικό τους λόγο σε απόλυτη αντιστοιχία με αυτόν της κ. Γεννηματά και του καταρρέοντος ΚΙΝΑΛ μετά τις αποκαλύψεις Τσουκάτου, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Ακόμα χειρότερα οι ίδιοι κατά τα άλλα ανεξάρτητοι συνδυασμοί δεν παραλείπουν να ταυτίζονται με τις χειρότερες στιγμές της αυτοδιοίκησης στην Ζάκυνθο και συγκεκριμένα με το μοναδικό σκάνδαλο της νομιμοποίησης δεκάδων Κινέζων, ορισμένοι εκ των οποίων ουδέποτε έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα.

Για την αποκάλυψη του μοναδικού αυτού σκανδάλου το οποίο αποκαλύφθηκε με πρωτοβουλίες της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο και του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ζάκυνθο και τα στελέχη του βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και συνέδραμαν τα μέγιστα ώστε να σπάσει το απόστημα του παράνομου πλουτισμού και της απόλυτης διαφθοράς.

Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από τους μόνιμους «σωτήρες»του τόπου, οι οποίοι επανεμφανίστηκαν και σ΄ αυτές τις δημοτικές εκλογές, από το να ταυτιστούν για άλλη μια φορά με το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής, μέρος του οποίου ήταν και παραμένουν.

Λυπούμεθα μόνο που καθ΄όλα έντιμοι συμπολίτες μας, όπως έγινε και κατά το παρελθόν, παρακάμπτουν αυτά τα τραγικά για τον τόπο γεγονότα και γίνονται το άλλοθι όλων εκείνων που κατέστρεψαν τον τόπο βουλιάζοντάς τον σε μια πρωτοφανή διαφθορά».


Πηγή