Με τι καιρό θα τσικνίσουμε στην Πάτρα; – Η πρόβλεψη για την Τσικνοπέμπτη

Μπαίνουμε στην εβδομάδα της Τσικνοπέμπτης, με την Πάτρα να ετοιμάζει από τώρα τις ψησταριές για να τσικνίσει και να περάσει όμορφα, σε μία από τις πιο παραδοσιακές ημέρες της κλασικής αποκριάς.

Το θετικό είναι ότι ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ήλιο να επικρατεί, χωρίς ωστόσο το κρύο να υποχωρεί και τόσο. Ειδικότερα την Τσικνοπέμπτη, σύμφωνα με τους πίνακες που έχει αναρτήσει ήδη το meteo για την Πάτρα, ο καιρός θα είναι καλός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς το μεσημέρι, θα επικρατεί ηλιοφάνεια και γενικότερα δεν θα βρέξει.

Μη νομίζετε όμως ότι όλα θα είναι καλά, αλίμονο. Η κόκκινη τελίτσα στον πίνακα, αφήνει ένα ενδεχόμενο ανοικτό που ταυτόχρονα, είναι και μία προειδοποίηση για όλους όσοι σκοπεύουν να βγάλουν ψησταριά έξω στους δρόμους και να ψήσουν. Τη μισή Πάτρα, δηλαδή. Είναι προειδοποίηση για την εμφάνιση επικίνδυνων φαινομένων στην περιοχή που στην περίπτωσή μας αναφέρεται στους θυελλώδεις άνεμους που ενδέχεται να επικρατήσουν.

Τι σημαίνει αυτό για την Τσικνοπέμπτη; Για να ανάψει η φωτιά στη ψησταριά θα υπάρχει μία δυσκολία και εφόσον τα καταφέρουμε παίζει να δούμε στη συνέχεια μπροστά μας, τον άνεμο να σηκώνει την μπριζόλα, τα σουβλάκια και τα λουκάνικά μας. Όσο παίρνει ο άνεμος με λίγα λόγια. Προσοχή λοιπόν.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του meteo για τον καιρό που κάνει στην Πάτρα τις επόμενες ημέρες.

Με τι καιρό θα τσικνίσουμε στην Πάτρα; - Η πρόβλεψη για την Τσικνοπέμπτη Με τι καιρό θα τσικνίσουμε στην Πάτρα; - Η πρόβλεψη για την Τσικνοπέμπτη


Πηγή