Μεϊμαράκης από Πάτρα στην πίτα της ΟΝΝΕΔ: “Νίκη σε όλες τις κάλπες”

Νίκη σε όλες τις κάλπες προέβλεψε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από την Πάτρα, στην εκδήλωση κοπής της πίτας που έγινε, στο ξενοδοχείο "Αστήρ", το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να νικήσει σε όλες τις εκλογές που ξεκινούν τον Μάιο, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν πλέον αυτές οι δυνατότητες και ότι προετοιμάζεται το έδαφος για την νίκη στις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, τότε που η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να προχωρήσει σε κυβέρνηση για να βγάλει την χώρα σε ρυθμούς πραγματικής ανάπτυξης.

Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο της Νέας Δημοκρατίας όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, που όπως είπε αποτέλεσε μία σταθερή δύναμη για την χώρα, ενώ τόνισε ότι σημασία δεν έχει το περιβραγχιόνιο, αλλά το ίδιο το κόμμα που λειτουργεί για το καλό της Ελλάδος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, ο υποψήφιος της Περιφέρειας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πολιτευτής Άγγελος Τσιγκρής, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης και δεκάδες ακόμα στελέχη του κόμματος.


Πηγή