ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ο όμιλος αντισφαίρισης Ναυπάκτου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Παρουσία των αθλητών-μελών,όλων των ηλικιών,φίλων και αιρετών,ο όμιλος αντισφαίρισης Ναυπάκτου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας Γριμπόβου χθες το απόγευμα.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Ναυπάκτου πατέρας Ιωάννης,που μετέφερε τις ευχές του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.Ιεροθέου,τονίζοντας παράλληλα τα οφέλη της άσκησης στο σώμα και το νου,φέρνοντας ως λαμπρό παράδειγμα αθλητή τον Στέφανο Τσιτσιπά,ενώ παρέστησαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιάς,οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Φράγκος και Γιώργος Σιαμαντάς,οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης,Γιώργος Γούλας,Ντίνος Τσουκαλάς και Βασίλης Γκίζας,καθώς επίσης και πολλοί γονείς.

Σημειολογικές μερικές από τις φωτογραφίες των υποψηφίων οι οποίοι θέλησαν μέσω της ομαδικής του φωτογράφισης να στείλουν ένα κοινό μήνυμα ενότητας απέναντι στα προβλήματα του δήμου μας,αλλά και η φωτογράφιση του δημάρχου Π.Λουκόπουλου με το «χεράκι» της νίκης με τον αντιδήμαρχό του Αντώνη Φράγκο.

The post ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ο όμιλος αντισφαίρισης Ναυπάκτου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή